ai uitatde oglinda de la parasolar.
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut!
Noroc la toata lumea! Sunt si eu posesorul unui Logan Nou, motorizare 1.2 16V, de care's tare mandru! Pe cand o noua intalnire?
Mai am si eu 1-2 intrebari daca se poate, ca "bebe" in ale loganiei
Deci:
1. vreau sa-i pun alarma, pentru a avea si a 2-a cheie cu deschidere/inchidere pe telecomanda, Intrebarea: PIERD GARANTIA DACA imi cumpar eu alarma? (de exemplu acum la real este o alarma de la MEGA DRIVE cu 120 de lei, inchidere+alarma+deschidere portbagaj) Si daca o cumpar SUNT obligat sa o montez la EI nu? La dealerul de la care am cumparat masina!
2. Stie cineva unde pot COLANTA geamurile spate + luneta + un parasolar mai ieftin? Vreau OMOLOGATE!
Multumesc mult!
Comment
-
Tek_ids:puteam sa facem un gratar pe aeroport:P
sa speram ca ne mai int si noi ca am si uitat unde este aeroportu!!!
Geordan:salutare si bine ai venit!!
in legatura cu alarma:daca nu o montezi la DACIA,pierzi garatia doar pe partea electrica!
si in leg cu geamurile sa le pui folie,singura firma care iti mai poate omologa folia este carfashion,ye costa in jur de 3 4mil!!!
o intalnire cred ca numai duminica o sa va avemAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Pana la urma cum ramane duminica se face o intalnire ceva sau nu???In caz de se face un meet ceva este foarte posibilsa fiu si eu prezent,la mn totul depinde cum termin cu masina reparatiile,pipan am zis ca o sa te sunt dar nu te-am mai sunat fiindca nu am avut timp mai deloc,oricum o sa te sun sa te intreb in legatura cu amortizorul ala
Comment
Comment