If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu la 19 am organizat un fotbal duminica, dar incerc sa trec pe acolo, in limita timpului disponibil. Asa ca ma puteti pune si pe mine pe lista, cu mentiunea ca nu promit ca vin sigur, dar o sa incerc.
Edit: Puteti va rog descrie putin unde anume la aeroport? pe unde se ajunge la locul de intalnire?
Puteti sa imi ziceti va rog unde anume la aeroport? Ca nu am mai fost niciodata si nu stiu unde sa vin.
E in fata la intrare (zona Metro) sau se ajunge pe la fabrica de avioane?
O mica descriere va rog, as vrea sa vin si eu.
Hai ca incerc sa trec si eu repede.
@pipan - daca nu ai rovigneta si nu vrei sa risti sa mergi fara sau sa iti cumperi - pot sa te iau eu cu mine. Dar vezi ca nu stau mult, maxim 1 ora ca am niste treaba dupa.
Daca vrei sa mergi cu mine spune-mi - lasi masina la mine la bloc si mergem cu a mea (stau in zona Kaufland Viitorul).
Cum doriti. Variante sunt multe - si parcarea Electro e libera.
Eu o sa ma mai uit pe aici pe la 16:30 si vad ce v-ati hotarat, daca nu e nimic nou o sa ma duc la aeroport.
...la o terasa la bere.....
Lasand gluma, e bine ca reusim sa ne strangem.Ca locatii nus ce sa zic, la electro acolo vis a vis de MAT este OK, dar ultima data ne-au vizitat "capetele de creta". Mai mergem pe "airport" sa reusim sa ne strangem de cateva ori si vedem atunci. In principiu schimbam ora, poate 19:00 - 20:00 e OK !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment