o sa va spun cum sta treba pe aeroport ca joi am conducere si ma duc acolo sa fac parcari si o sa fac niste poze sa vedeti cum e aeroportul
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by victor View Posto sa va spun cum sta treba pe aeroport ca joi am conducere si ma duc acolo sa fac parcari si o sa fac niste poze sa vedeti cum e aeroportul
Comment
-
Originally posted by eugeninho View Poste ok pe aeroport ... i`l be there cu un nou membru foarte infocat
cat despre aeroport, trecui eu chiar in seara asta pe acolo. situatia e cam asa:
a fost curatat complet (inclusiv in partea stanga fata de intrare pe unde nu fusese dat cu plugul)
sunt aproape 2 benzi complet curate de zapada si pe celalalte stratul de zapada este foarte subtire.
numai in partea stanga fata de intrare mai este putina zapada, dar in maxim 2 zile, pana duminica cu siguranta, se va topi si ce mai este.
loc este, pt ca parcarea mare este deasemenea curatita. si zic eu, pana duminica o sa fie loc si pt alte activatati :P
asa ca, eu astept cu interes sa ne vedem
Comment
-
Originally posted by BoaBa View Postasta sunt eu si imi anunt si eu prezenta duminca
cat despre aeroport, trecui eu chiar in seara asta pe acolo. situatia e cam asa:
a fost curatat complet (inclusiv in partea stanga fata de intrare pe unde nu fusese dat cu plugul)
sunt aproape 2 benzi complet curate de zapada si pe celalalte stratul de zapada este foarte subtire.
numai in partea stanga fata de intrare mai este putina zapada, dar in maxim 2 zile, pana duminica cu siguranta, se va topi si ce mai este.
loc este, pt ca parcarea mare este deasemenea curatita. si zic eu, pana duminica o sa fie loc si pt alte activatati :P
asa ca, eu astept cu interes sa ne vedem
''bine ai venit printre noi !!''te asteptam cu drag duminica la ora 15 pe aeroport..
Comment
-
Comment