Pai eu am incercat cu http://www.tvss.net/train/tools/08.htm si la 64 kw imi da 85.790884718 hp.
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by alin_ti_1031 View Postmultumim de asemenea si celor doi noi membrii pt participarea la acest meet auto...
DJ 90 bis(varul lui GNY) ai o masina foarte frumoasa si de asemenea puternica avand in vedere ca e de 1.6 ,nu stiu ce sa zic de tine dar am vazut ca ''taci si le faci'' felicitari ptr cursele castigate
Ai o masina foarte frumoasa in care se vede ca ai investit ceva bani si ore de munca iar pe viitor tine-o tot asa ,ca esti pe drumul cel bun...sa ne auzim cu bine si la urmatoarea intalnire...
eh, mersi pt aprecieri. nu prea sunt eu genu sa ma laud cu masinutza, poate nu sunt nici obisnuit: am carnetul de 2 saptamani
azi sunt f entuziasmat ca imi comandai si eu janteleD pe miercuri vin si pana sapt viitoare sper sa fie si pe masina. modelu e asta:
cam atat, sper sa ne auzim cu bine la urmatorul meet, incaltati in jante noi
Comment
-
prea tari bobi ... stii de la cine ai aflat de ele da? :P abia astept sa le pui pe masina sa vad cum dauca dak ma superi si dau bine facem schimb
merge 2 fata de-un fel 2 spate celalat fel :P glumeam! bafta in continuare cu masina si sa nu ma uiti cu angeluril
)
Comment
-
-
Originally posted by eugeninho View Posteu sunt doritor :P astept sa vad cui trebuie sa dau $In tara momentan.
Comment
-
Pt cei care imi pun incederea la indoiala am revenit cu detalii in legatura cu masina lui Alex Dj (DJ18NIL)
Pana in momentul de fata masina a suferit urmatoarele modificari:
-jante RC Line 15 '' pe 7,5J iar cauciucuri 195 x 55 pe fata si pe spate 205 x 55
-filtru de aer sport Green
-Chip tuning T.C.M Turbo soft Germania
-evacuare BORLA conpleta pe 55mm
-arcuri de la Eibach
Toate aceste modificari au dus la cresterea puterii pana la 98 cp
In vitorul apropiat urmeaza o axa sport by Renault +serpisori care speram sa urce puterea undeva la 120cp
Personal va spun ca aceasta masina rade tot pe 400m , orice masina de pana in 110cp
P.S.:apasa cu capul pedala de acceleratie(viata are prioritate)
Comment
-
hmmm cam foarte greu de crezutavand in vedere ca un filtru (K&N cu chit) da maxiiiim 2 cp ... evacuare completa inca maxim 2-3 cp iar chip tuning la motor pe benzina aspirat creste puterea cu 15% ... adik maaaaaxim 10 cp
. Facand un calcul simplu => o putere maxima a loganului de 1.4 mpi de .... 90 cp cu indulgenta
. Am vb cu tipul de la TCM Turbo si mi-a zis clar ... loganul de 1.4 de la 75 - 82 cp
Comment
-
si in plus de asta ... dak motorul ar ajunge la o putere asa mare ... probabil ca ar rezista ... 10.000 km cam asa. Sa fim seriosi ... decat sa scoti performante din motorul de logan mai bine iti iei o masina neinmatriculata(P.S : si-asa cu noua taxa de inmatriculare iti iei orice rabla) si o forjezi pana iti vine rau.Parerea mea e ca loganul e o masina fiabila ... un aspect dragutz ... dar nu de curse
Comment
Comment