Intalniri LoganClub Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai eu am incercat cu http://www.tvss.net/train/tools/08.htm si la 64 kw imi da 85.790884718 hp.
    War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
    --->Logan Tuning Club Craiova<---

Comment

• Originally posted by alin_ti_1031 View Post
      multumim de asemenea si celor doi noi membrii pt participarea la acest meet auto...

DJ 90 bis(varul lui GNY) ai o masina foarte frumoasa si de asemenea puternica avand in vedere ca e de 1.6 ,nu stiu ce sa zic de tine dar am vazut ca ''taci si le faci'' felicitari ptr cursele castigate
      Ai o masina foarte frumoasa in care se vede ca ai investit ceva bani si ore de munca iar pe viitor tine-o tot asa ,ca esti pe drumul cel bun...sa ne auzim cu bine si la urmatoarea intalnire...

eh, mersi pt aprecieri. nu prea sunt eu genu sa ma laud cu masinutza, poate nu sunt nici obisnuit: am carnetul de 2 saptamani

azi sunt f entuziasmat ca imi comandai si eu jantele D pe miercuri vin si pana sapt viitoare sper sa fie si pe masina. modelu e asta:

cam atat, sper sa ne auzim cu bine la urmatorul meet, incaltati in jante noi

Comment

• prea tari bobi ... stii de la cine ai aflat de ele da? :P abia astept sa le pui pe masina sa vad cum dau ca dak ma superi si dau bine facem schimb merge 2 fata de-un fel 2 spate celalat fel :P glumeam! bafta in continuare cu masina si sa nu ma uiti cu angeluril )

Comment

• Rog organizatorul de intalniri ca la prima intalnire sa va intrebe pe toti daca vreti suporti de numere "LoganClub" si eventual sa stranga banii de la doritori, aici detalii.
          In tara momentan.

Comment

• Originally posted by CosTin87SIE View Post
            Rog organizatorul de intalniri ca la prima intalnire sa va intrebe pe toti daca vreti suporti de numere "LoganClub" si eventual sa stranga banii de la doritori, aici detalii.
            eu sunt doritor :P astept sa vad cui trebuie sa dau $

Comment

• da si eu vreau.Asa ca asteptam cui trebuie sa dam bani
              sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• nu mai zice nimeni nimic ?

Comment

• Frumoase rau jantele... La liniute simti un pas inapoi din cauza lor ?... ca tot am vazut ca te dai :P

Comment

• ms ... sincer nu prea simt ca m-ar trage inapoi ... poate putin de tot dar nu semnificativ in schimb din cauza talonului de 40 ... simt toate gropile si gropishoarele )

Comment

• Originally posted by eugeninho View Post
                      eu sunt doritor :P astept sa vad cui trebuie sa dau $
                      Pai faceti o lista cu doritori si strangeti banii si va voi trimite. De lista si de stransul banilor se poate ocupa oricare dintre voi, numai sa o faceti. Dupa aceea imi dati mie un mesaj privat si imi comunicati cate seturi vreti si datele persoanei careia ii voi trimite coletul. La pretul suportilor se vor adauga si taxele postale.
                      In tara momentan.

Comment

• Cat costa???

Comment

• Pt cei care imi pun incederea la indoiala am revenit cu detalii in legatura cu masina lui Alex Dj (DJ18NIL)
                          Pana in momentul de fata masina a suferit urmatoarele modificari:
                          -jante RC Line 15 '' pe 7,5J iar cauciucuri 195 x 55 pe fata si pe spate 205 x 55
                          -filtru de aer sport Green
                          -Chip tuning T.C.M Turbo soft Germania
                          -evacuare BORLA conpleta pe 55mm
                          -arcuri de la Eibach
                          Toate aceste modificari au dus la cresterea puterii pana la 98 cp

In vitorul apropiat urmeaza o axa sport by Renault +serpisori care speram sa urce puterea undeva la 120cp

Personal va spun ca aceasta masina rade tot pe 400m , orice masina de pana in 110cp

P.S.:apasa cu capul pedala de acceleratie(viata are prioritate)
                          Attached Files
                          sigpic
                          http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
                          http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• hmmm cam foarte greu de crezut avand in vedere ca un filtru (K&N cu chit) da maxiiiim 2 cp ... evacuare completa inca maxim 2-3 cp iar chip tuning la motor pe benzina aspirat creste puterea cu 15% ... adik maaaaaxim 10 cp . Facand un calcul simplu => o putere maxima a loganului de 1.4 mpi de .... 90 cp cu indulgenta . Am vb cu tipul de la TCM Turbo si mi-a zis clar ... loganul de 1.4 de la 75 - 82 cp

Comment

• si in plus de asta ... dak motorul ar ajunge la o putere asa mare ... probabil ca ar rezista ... 10.000 km cam asa . Sa fim seriosi ... decat sa scoti performante din motorul de logan mai bine iti iei o masina neinmatriculata(P.S : si-asa cu noua taxa de inmatriculare iti iei orice rabla) si o forjezi pana iti vine rau.Parerea mea e ca loganul e o masina fiabila ... un aspect dragutz ... dar nu de curse

Comment

• Aline, l-ai intrebat pe DJ Alex de ce vrea s-o vanda?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google