pe 24, merci KIdule, nu m-ai uitat. maine la 13.00 numai bine
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Maine 24 Ianuarie 2009 toti pasionati de Logan sunt rugati sa se prezinte inpreuna cu fetitlele lor " adica masinile marca dacia Logan asta as asa nu ma ia baieti al suturi ca zic de iubitele lor" la intalnire la orele 13.oo
Va multumesc...Last edited by LoganManiac; 23 January 2009, 14:27.sigpic
Comment
-
Heheeeee
Sa dus si Intalnirea de azi a fost frumos am facut liniute ,drifturi si altele sa ne distram am fost cativa se putea si mai multi dar si vremea nu a fost de partea noastra...
Multumesc celor care s-au prezentat azi ...
Asteptam urmatoarea intrunire pe data de 31.01.2009 Ora 13.00sigpic
Comment
-
intalnire regionala la brasov in data de 01.03.2009
va asteptam in numar cat mai mare si cu cat mai multe masini.
Cititi threadul de intalniri nationale si inscrieti-va cei care veniti sigur.
Multumesc si va steptam.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Salutare
Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire, si cred ca nici sambata care vine nu pot ajunge.....dar tineti-o tot asa si la mai mare....
Nitel offtopic:
@ kyd - nu am ajuns ca am facut niste drumuri cu masina , ocazie cu care am verificat viteza indicata de acul kilometrajului (la ambele masini, adica la bord umblat si neumblat).Verificarea s-a facut cu DDT si viteza care o indica era aceeasi cu cea indicata de acele kilometrajelor. Nu am depasit 100Km/hdrumuri de kk.
Toate Bune
Comment
-
@99MMH am discutat si pe mess ms inca o data ptr detalii !
@Prestige2008 ma bucur ca ti-a placut si am vazut ca te-ai tinut de cuvant si ne-ai onorat cu prezenta....ce sa zik ai o masina super, foarte ingrijita si in acelas timp si foarte puternica !
Comment
Comment