cine a facut poze si cum a ramas cu legitimatiile?
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by anonimboy View Postpoze a facut cosmin dar nu a putut sa le puna...cu legitimatiile nu stiu cum a ramas ca eu duminica nu am putut sa ajungsigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Originally posted by dj 21 rac View Postfacem o miscare sambata? adica maine... Cred ca ar fi misto. Mi-e dor de voi baieti
Avem timp destul dupa Pasti ,pana atunci va urez ''Un Paste fericit! '' alaturi de cei dragi ;)! ,Sa ne auzim sanatosi !
Comment
-
Fie ca LUMINA INVIERII sa va aduca numai liniste in suflete si bucurii alaturi de cei dragi!
Lc. Sibiu
Comment
-
Logan Club Bucuresti va ureaza un calduros "Paste Fericit" alaturi de cei dragi. Sa aveti parte de sanatate, fericire, iubire si sa ne auzim cu bine!!!
Comment
-
Bucuria Sfintei Sarbatori a Invierii Domnului imi ofera prilejul de a va adresa voua, familiei si celor dragi, cele mai sincere urari de sanatate, fericire, impliniri si sa primiti binecuvantare cu Lumina in suflet, gand si cuvant, asa cum luminata este Sarbatoarea Pastelui!
Urez un Paste fericit alaturi de cei dragi la toti colegii si prietenii de pe acest forum!sigpic
Comment
Comment