Caut un posesor dacia logan care a avut echipata masina cu anvelope montana 185\65\15 care ia ramas roata de rezerva nou nouta nerulata. Deoarece aceste anvelope nu se mai fabrica si nu se mai gasesc la comercializare propun sa-i achizitionez o anvelopa noua in scimbul celei pe care o detine pentru a face o pereche si a o putea utiliza,sau invers cum doriti.sunt din craiova 0763610911
Anvelope montana
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by vitriol View PostDaca te ajuta cu ceva, eu am rezerva noua, dar Kormoran nu Montana. Are exact acelasi profil ca si Montana.
Comment
-
Originally posted by sympi View PostCaut un posesor dacia logan care a avut echipata masina cu anvelope montana 185\65\15 care ia ramas roata de rezerva nou nouta nerulata. Deoarece aceste anvelope nu se mai fabrica si nu se mai gasesc la comercializare propun sa-i achizitionez o anvelopa noua in scimbul celei pe care o detine pentru a face o pereche si a o putea utiliza,sau invers cum doriti.sunt din craiova 0763610911
Am un Logan din 2004, echipată cu anvelope Montana şi am rămas cu roata de rezervă nou- nouţă, nerulată.
Problema este, că stăm cam departe unul de altul.( jud. Covasna )
Cu respect,
D. FerencLast edited by Deme Ferenc; 23 July 2010, 10:58.
Comment
-
Originally posted by sympi View PostCaut un posesor dacia logan care a avut echipata masina cu anvelope montana 185\65\15 care ia ramas roata de rezerva nou nouta nerulata. Deoarece aceste anvelope nu se mai fabrica si nu se mai gasesc la comercializare propun sa-i achizitionez o anvelopa noua in scimbul celei pe care o detine pentru a face o pereche si a o putea utiliza,sau invers cum doriti.sunt din craiova 0763610911
Comment
-
Salut.
Caut si eu o anvelopa MONTANA noua,pentru cineva.
De preferat Cat mai aproape de mioveni-pitesti.
Multumesc.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment