Aici discutati tot ce nu tine de intilniri. aici puteti fi off topic
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by TWeetYEste stiut faptul ca Duminica, 15 martie, la Craiova vor avea loc curse de masini.
Loganistii se baga?
MIOVENI
1. TWY: TWeetY; Al!n; Varu-meuLast edited by Zsolt; 13 March 2009, 20:12.sigpic
...::: Preference, 1.5 DCI 82cp :::...
Comment
-
Va salut dragi colegi!
Va retin atentia cu o chestiune importanta!
Pentru cei care vreti sa participati la NATIONALA de la Sibiu, cu cazare, va rog frumos sa va expuneti parerile vis a vis de locatia propusa de noi ! (postul 202)
Va multumesc mult!
Comment
-
sal.
am si eu nevoie de un set de sigle cu clubul vostru daca aveti cumva, vreau sa fac un tablou pentru internationala de anul viitor.
mersiIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
PTR. CINE VREA SA PARTICIPE LA INTALNIREA NATIONALA DE LA SIBIU INTRATI AICI SI TRECETI-VA PE LISTA DE PARTICIPARE.VA MULTUMESC.
Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
salut logan club craiova!va rog sa ma ajutati cu o locatie pentru colantare si aplicare folie auto omologata in craiova!!1multumesc aticipat!!!
pentru iustin: traseul este simplu..ai inceput bine; craiova. pitesti ...pentru bucuresti spui ca nu vrei sa l traversezi, desi este mai simplu si mai scurt..daca nu vrei sa l traversezi , la intrare in bucuresti intri pe centura si faci dreapta si o tii tot inainte pana iesi pe A2..apoi o tii tot drept pana la constanta, intrii in constanta si o tii tot drept pe soseaua Mangaliei, iesi spre statiuni si tot drept!!!e cam lacunara explicatia mea..revin cu mai multe informatii daca mai ai nezvoie!!!bafta!cu stima, doru
Comment
Comment