Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce parere aveti despre jantele astea?

4x100 r 15 et 25
    Attached Files

Comment

• frumoase jantele,vopsite si cu buza polisata dau super bine,mai ales cu et-ul de 25 iti arunca roata afara si se vad bine,dar eu nu-ti recomand sa iei ceva ce nu poti proba,treb.probate jantele inainte de a le cumpara,sa nu fie strambe,asa de pe net daca le iei trimise prin curier nu ai nici-o garantie ca sunt bune.

Comment

• Am poze in detaliu la toate jantele din punct de vedere estetic nu au pic de lovituri sau zgarieturi. Stiu, ai dreptate ... oricum baiatu nu le mai avea la vanzare, ori a expirat anuntuțul ori le-a vandut ... i-am lasat un mesaj, sper sa-mi raspunda , pana la urma m-as risca sa le iau . La felul cum arata ( o sa-ti dau mai multe poze ) nu par a fi rapandule si pretul nu este mare, 810 LEI transport inclus !

Comment

• Paul,intreaba de Alex

O informatie utila,daca aveti probleme cu becurile alea ciudate de la lupe,va pot spune ca se potrivesc cele h7 cu foarte mici ajustari(pilituri). Eu asa am facut dupa ce mi sa ars un bec dupa 3 ani. Pentru doritori pun si poze
          Last edited by cosminel; 1 April 2013, 17:25. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic
          Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• unde fac si eu itp......lupe si jante pe 16 am la masina.....cine ma ajuta si pe mn?
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Te ajut GARANTAT ... ma suni si-ti dau un numar de telefon !!

0747.849.856

cOSminel ... te referi la becurile de la lupele G3 ?!
              Last edited by balacipaul; 1 April 2013, 23:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ms paul......sapt viitoare trebuie sa il fac.....ne vedem duminica si vb
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Vezi ca am gasit o solutie ca sa-ti mearga USB-ul pe casetofonul auto ALPINE pe care-l ai ... cred ca are AUX IN, nu !?!

O sa-mi vina mie in 2-3 sapt ...vreo 10 buc !

Si anume:
                  Attached Files

Comment

• Nu stiu daca va merge doar cu STICK de memorie ... dar sigur va merge cu un cititor ca acesta:
                    Attached Files

Comment

• misto ingineria.....dar sa vedem ce si cum!oricum eu vreau sa vand cd si sa imi iau altceva(ori 2din ori orginal sa folosesc comenzile pe volan)

Comment

• nu cred ca merge firul ala.
                        dar daca il ai putem incerca, am eu o jucarie dinaia de media player
                        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Asa cred si eu ca doar cu un stick de memorie ..nu o sa mearga , dar cu siguranta va merge cu un mini mp3 player din acela de care ai si tu pe care-l vom conecta la acel fir !

Am comandat aseara niste "fire" dinalea... o sa-mi vina si facem proba, ar fi ceva interesant.

O salvare ptr cei care nu au usb la mp3-ul auto !

Comment

• modulator fm, am si eu credema nu e calitatea sunetului ca pe un CD
                            sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• Ce tot spui domnu' TIC aici ?!

Noi vorbim de cu totu' altceva ... nu de modulator FM !!!

)))

Noi cautam o solutie (defapt eu) pentru MP3 player-urile care nu au USB ca sa bagi STICK de memorie in el ... si sa asculti muzica de pe STICK.

Ca si alternativa, m-am gandit ca acelea care au AUX IN ..poti sa le pui o mufa cu intrare USB "mama" si iesire JACK ( care intra in AUX IN) si prin acest fir poti sa redai catre AUX IN-ul mp3 player-ului auto fisiere audio .....cu ajutorul unui mp3 player mic portabil (asa cum vezi si in poza de mai sus) !!

Nu are treaba cu ce spui tu, acel mp3 player mic portabil transmite fisierele audio prin FIR , nu prin unde radio !!

Comment

• nu intelesei bine la ce te refereai
                                sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google