car fashion.......cred,nu stiu sigur,dar sunt o gramada de baieti care fac asa ceva!
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze.
Fie ca anul care vine sa fie pentru dumneavoastra o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie.
"La Multi Ani"
Cu ocazia Anului Nou primiti din partea Membrilor Logan Club Mioveni un sincer "La Multi Ani", tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii!sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Salut baieti, stie cineva unde se poate polisha o masina in Craiova si cam care ar fi costul ? Mai mult o curiozitate, pe moment nu e "must have" dar am o mica problema cu zgura care se "infige" in vopsea si nu vreau sa las sa ia amploare, mai ales pe capota/plafon/portbagaj unde e mediul cel mai bun pentru "cazare".
LE : Nu stiu daca anuntul din thread-ul "Polish auto" facut acum ~ 18 luni mai este valabil.Last edited by Shakar; 9 January 2010, 15:37.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
-
METRO Craiova
Aseara mergand prin magazinul susmentionat din Craiova am observat ca una scrie pe eticheta (reclama produsului) si alta scrie pe produs. Sa fie de vina oare criza?Sa fie intentionata"gresala"?
Totusi de la GUT SCHNEID pana la GUT SCHNEIDER e ceva distanta
Sunt de acord ca pretul este pe masura produsului vandut dar aici cred ca este vorba putina inducere in eroare adica la un pret sa nimic sa te alegi cu un SCHNEIDER.....
Astept parerile voastre......si uitati-va de zece ori inainte de a cumpara.
Toate BuneMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
Comment