Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi alex...as vrea totusi sa vad cum ar da....sa imi fac o idee!Are cineva una ne-pusa pe masina?

Comment

• Cam asa arata pe Logan Ph1,dar cu bara de Ph2.Mie nu imi place cum arata,se vede ca "nu este de acolo".Vinde cineva din Mioveni incalzire in scaune cu butoane si cartere la 150 de lei daca mai esti interesat.Pretul mi se pare foarte bun,scrie la postul 609 din linkul de mai jos.

Attached Files
      sigpic
      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• .

Intr-adevar nu da bine pe ph2 ...multumesc de recomandare Dan,dar am gasit in Craiova!

Are cineva aparat de sudura sa imi dea si mie 2-3 puncte pe un ornament?Dau o ciocolata caldaa!
        Last edited by 93mrs; 21 December 2011, 19:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salutare!! In sfarsit m-am adunat si eu cu golanu` de pe drumuri, insa am facut rost de o problema - portbagajul nu se mai inchide cum trebuie...stie cineva daca se poate regla sistemul de inchidere sau cum se poate rezolva problema??

Comment

• Un Craciun fericit si toate cele bune,tuturor membrilor LCC si tuturor colegilor din celelalte orase!!!
            sigpic

Comment

• Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun fericit!

Comment

• Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa,sa aveti parte de sanatate,belsug si fericire!Sarbatori fericite tuturor!

Comment

• @damon - daca ai chef si nu te deranjaza poti sa ne zici cum s-a intamplat ...evenimentul?!
                  In al doilea rand desigur sa imi fie cu iertare daca intind coarda si deranjez...repere de pe epava vinzi?

toate bune!
                  Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Apel mare: Un membru si un prieten sigur are nevoie de noi in momentele astea.
                    Haideti sa ajutam cum putem.si anume damon(dan,contabilul nostru).
                    Se poate sau nu.
                    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Leo il ajutam pe damon cu orice putem. Apropo spalasi masina azi nu?
                      sigpic

Comment

• @leo-sigur ca se poate Leo,ne intalnimm sambata si vedem ce e de facut..
                        @damon-imi pare rau pt incercarea grea prin care ai trecut Dane,tocmai de sarbatori,dar totusi ma bucur ca tu si sotia ta sunteti teferi-multumeste-I lui Dumnezeu(fiarele sunt fiare,le mai indrepti,le mai cumperi....)
                        sigpic

Comment

• Multumesc tuturor colegilor de incurajari!
                          Sambata, la intalnire, am sa va povestesc cum s-a intamplat si am sa va arat si foto cu epava. Pana atunci nu faceti ca mine, incercati sa nu circulati pe ceata, in conditii de vizibilitate aproape de zero!
                          Referitor la epava va zic ca nu ma grabesc deloc sa o dezmembrez, voi incerca sa o valorific in intregul ei, asa cum se prezinta, iar pana la acel moment masina este bine depozitata si pazita, fara a incurca pe cineva.
                          Va urez tuturor succes si sa aveti drumuri curate si line!

Comment

• foarte tare ,aici chiar totul este o gluma si o baza,dupa ce facem atatea, ne dam cu firma in cap direct,nu mai intrebam pe nimeni,ca asa vrem noi.si chiar va rog insistent sa ma excludeti.nu mai suport faze dastea.ascultati ce zic altii care mai nou nu dau sansa nimanui.vrem club ,dar noi ca sa dam 5 lei,pt o chestie nu avem ,dar fumam un pachet de kent la intalnire.
                            Last edited by leo_negrescu; 8 January 2012, 00:48.
                            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Salutare si La Multi Ani !

Chiar daca nu sunt din Craiova si cunosc doar 2 colegi de club din Craiova, mai exact Pipan si Leo ....ma ofer sa il ajut si eu pe colegul nostru, numai sa-mi spuneti pe PM eventual ce si cum.

Multumesc.
                              real power..... diesel power by

Comment

• ... care-i treaba ?!
                                Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google