Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pfffff......cand iti iei ragalia asta,imi faci mie cadou pe aia rosia???
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Salutare din nou!!
      Asa cum ziceam la rubrica de intalniri, azi am ratat ocazia de a infrunta impreuna cu voi viscolul si de a va prezenta noua achizitie - un Chevrolet Lacetti.
      Masina este un benzinar, 1,6 16V 109 CP (80KW), an fabricatie 2006, are 111000 km. Desi Km sunt cam multi, a fost bine intretinuta, fiind folosita mai mult in concedii in straintate. Tinuta de drum foarte buna, mers azi in exterior dar si in localitate cu ea, in conditii de iarna. Dezavantaj - e gurmanda rau ...
      Desigur ca nici pana acum nu am reusit sa-mi rezolv beleaua cu CASCO, oricum cand voi lua banutii voi demara cautarile pentru achizitia unui nou LOGAN - culoarea banuiesc ca o cunoasteti deja, restul e un proiect pe care sper sa-l materializez...

Comment

• sa il stapanesti sanatos si fara incidente!!sper ca data viitoare vii cu el sa il vedem si noi!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• salutare tuturor,
          @ leo - se termina filmul cand ajunsasi sa ne arati ce are cu "capacul" ala din fata? Super tare masina, are faruri dinalea de lumina dupa colt, e bestiala asta care o ai in vizor,ceva date tehnice nu bagi si u?!
          @damon - sa o stapanesti sanatos fara evenimente!
          Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• o lucrare,care nu m-a lasat sa va bag in seama.
            Mihaita iti explic in fata ce este cu ''dihania'' aia.daca mai deschideam ''capacul fata la aceasta magazie'',deja imi fugea aparatul foto din mana.
            alex:pick-up-ul este al tau.
            Attached Files
            Last edited by leo_negrescu; 13 February 2012, 00:19.
            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• placile, placile de la pick_up le vreau eu

Comment

• poze facute cu noua achizitie,un nikon d3100.
                Attached Files

Comment

• Pana la urma ai achizitionat o scula de pozat! Felicitari sa il folosesti sanatos si fa te specializezi in poze...
                  Btw soldatul romanesc ce a patit in polele alea?!

Comment

• mersi Mihai,deja m-am apucat de treaba.

Comment

• A trecut cineva pe la locul "obisnuit" de intalnire?Cum se prezinta?

Comment

• sub nameti, vre-o 2 locuri de parcare.....

Comment

• Segarcea-Dranic-Padea

In drum spre tara...
                          Attached Files

Comment

• .

...tocmai ieri a fost dat drumu la circulatie pe Segarcea-Dranic-Padea-Valea Stanciului...platim degeaba roviniete,si toate taxele...

Comment

• ''da ar trebui sa te bucuri de iarna,cunosc drumul foarte bine.superbbbbbbbbbbbbbb.''
                              ''da-le draq de rovignete.cand mai intalnesti un asa peisaj.''
                              esti norocos daca ai putut ajunge acolo cu LOGANUL.vezi ce aripi iti dau cei din LOGAN CLUB CRAIOVA.
                              Last edited by leo_negrescu; 19 February 2012, 00:31.

Comment

• astazi s-a demarat ''campania CALENDARUL''.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google