If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi pare sincer rau ca va certati...dupa ce ca suntem putini ne mai si certam!Ar trebuii sa va intelegeti ca sunteti oameni maturi!Nu mai fiti rautaciosi si haideti sa fim si noi uniti ca toti ceilalti colegi!
O zii buna va doresc!
Salutare tuturo baietilor din acest club.Cand o sa term cu prostiile acestea si cand o sa devenim si noi uniti ca altii si sa facem ceva frum pt acest club.
stefi:termina odata cu ''strigaturile'' astea,daca nu-ti convine lasa-ne sa ne desfasuram activitatea in conditii normale.
opreste-te odata,ca ai reusit sa ne destabilizezi pe toti membrii LCC.
nu am ajuns eu sa ma justific in fata celorlalti pt tine.
eu cred ca am facut ce a fost mai bine pt clubul acesta.
daca vrei pot sa ma apuc si eu sa te fac de ras,dar las-o asa cum este acum.
daca mai continui chiar fac totul sa ne lasi.
ROG INSISTENT MEMBRII LCC,SA NU MAI RASPUNDA LA PROVOCARI.
Last edited by leo_negrescu; 23 February 2012, 23:20.
sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
va salut pe toti ,nu am ce zice ...dar am scris si eu ceva pe aici ca sa mai dau semn ca traiesc ,sambata vin la intalnire ,sa aduceti martisoare sa dam la fete in parcare)),hai ca sunt si poet...ce naiba...
Leo, la cat mai multe astfel de cadre cu noua achizitie!!
Cand mai faci cate o iesire pt. relaxare in natura, musai sa iei si aparatul cu tine, poate la anu` pe calendarele ce le vom scoate cu masinile din club vom avea niste superbe peisaje de pe meleagurile acestei frumoase tari!!
salut paul ,multumim pt leduri ,din cate ai vazut au avut un impact bun la ultima intalnire
Merci ...merci frumos Alin, app. incantat de cunostinta , sper sa ne mai vedem la intalniri ca sunt multe de discutat ...am vazut ca esti priceput in mai multe chestii!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment