Originally posted by Tek_ids
View Post
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
In cazul in care imi cumpar o instalatie de xenon, este cineva dornic (cineva care se pricepe si care a mai facut asta) sa ma ajute cu montajul (aka sa il monteze ) ?
Ah, si un raspuns la postul asta, daca se poate.
'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Va rog sa ma ajutati cu o problema. Eu sunt din Resita dar acum sunt in Slatina, la un curs si am o problema cu instalatia bixenon h4 - nu mai se aprind farurile. Poate exista cineva dintre voi care se pricepe sa vada care e buba. Apelez la voi pentru ca in Slatina nu cred ca exista loganclub."daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
Pot fi becurile arse, balasturile arse sau probleme pe la cablaj. Sa se arda ambele becuri/balasturi in acelasi timp nu e foarte probabil desi exista sansa. Incearca sa te duci la cineva la un service care se pricepe la instalatii xenon, eu iti pot da un numar de telefon de la o cunostinta care instaleaza xenon deci probabil ar putea sa iti dea un disgnostic, se pricepe la chestii electronice.
Este din Bals, probabil sunt cam 30km pana la el.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by Shakar View PostPot fi becurile arse, balasturile arse sau probleme pe la cablaj. Sa se arda ambele becuri/balasturi in acelasi timp nu e foarte probabil desi exista sansa. Incearca sa te duci la cineva la un service care se pricepe la instalatii xenon, eu iti pot da un numar de telefon de la o cunostinta care instaleaza xenon deci probabil ar putea sa iti dea un disgnostic, se pricepe la chestii electronice.
Este din Bals, probabil sunt cam 30km pana la el.
da-mi, te rog, nr lui de telefon pe PM"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostDe unde iau si eu marker din acela corector pentru vopsea?
De ala de dai pe zgarieturi
Comment
Comment