Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da... buna idee, ce-ar fi sa mergem sambata MULLLLTIIII... MULLLTII la un gratarel undeva la iarba verde ???

( cei care cunosc astfel de locuri " potrivite " pentru gratarel sa vina cu idei , eu nu stiu decat Balta Craiovitei si Lacul de la Tancodrom )

Ar fi bine daca am cadea de comun acord sa facem acest lucru , sa ne intalnim si putin mai devreme , eu stiu... cred ca 14:00 ar fi mai potrivit.

* PS: Sunt doar niste propuneri , astept parerile celorlalti ..

App. Leo, abea astept sa fac o poza cu " PREMIUL TAU " ( CUPA - daca se poate ) !!! ;)
    Last edited by balacipaul; 21 March 2012, 00:03.

Comment

• Va salut si eu cu intarziere,imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnirile din week-end din cauza inmormantarii bunicii mele...
      @Leo-felicitari pt premiul obtinut,imi pare rau ca nu am putut sa te felicit mai devreme dar in seara asta am revenit in cr.
      @Pipan-imi pare rau pt "accidentul"care l-ai suferit la bv,insanatosire grabnica...
      Si le urez si eu noilor colegi un calduros"bun venit!"
      In rest....nu mai comentez....speram sa ajung acasa sa ma pun la pc sa citesc aici posturi frumoase sa vad poze de la regionala..sa reusesc sa mai uit un pic de greutatile care m-au apasat in ultima vreme dar se pare ca...in fine...sper sa se calmeze apele...
      sigpic

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
        Da... buna idee, ce-ar fi sa mergem sambata MULLLLTIIII... MULLLTII la un gratarel undeva la iarba verde ???

( cei care cunosc astfel de locuri " potrivite " pentru gratarel sa vina cu idei , eu nu stiu decat Balta Craiovitei si Lacul de la Tancodrom )

Ar fi bine daca am cadea de comun acord sa facem acest lucru , sa ne intalnim si putin mai devreme , eu stiu... cred ca 14:00 ar fi mai potrivit.

* PS: Sunt doar niste propuneri , astept parerile celorlalti ..

App. Leo, abea astept sa fac o poza cu " PREMIUL TAU " ( CUPA - daca se poate ) !!! ;)
        Propun... chiar daca e la vre-o 5 km de la tancodrom, sa mergem la DUDOVICESTI... e o poienita SUPERBA acolo ... pe mal de amaradie
        alt loc "Jmekeeer" si ala sigur e "liber" e la ... Radovan (la intrare pe dreapta) la vreo 11 km ( eu vorbesc de zone MARI, cu poienite .. cu socoteeli ) si asa .. cand am fi cu chef putem sa mergem si la Colt de rai ( mai departe o leaca )
        Logan Laureat 1.2 16V 75 cai - Blue EXTREM cu Personalitate
        sigpic

Comment

• sincer imi place ca veniti cu idei frumoase,dar nu vedeti ca nu se vrea????sincer sunt unele persoane care,parerea mea,ar trebuii sa ne lase,sa isi vada de viatza,sa nu mai vina la intalniri(poate se simnt ei)....nu imi pla ce sa spun asta dar cred ca e singura varianta
          o sa ii propun lui leo sa ne impartim...cum sunt si cei de la brasov,poate e mai bine!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• adelin eu te-am lasat dar vad ca ai luat-o pe campie....acum serios vorbind de unde pana unde ma bagi pe mine in dicutiile tale tampite pe care le faci pe forum,tu de focu meu nu vi la intalniri, poi de ce nu mi-ai spus ca iti dadeam o poza sa o ai in permanenta.
            Da eu am fost organizator nimic de spus,dar din lipsa de timp m-am dat la o parte si am lasat pe alt cineva sa se ocupe,vin si eu cand pot asa cum fac si ceilalti membri.

BAI BAIATULE VEZITI DE TREABA CINE TE INTREABA ZI CA AI TREABA...............

Comment

• Eu sunt de parere ca trebuie sa incetam odata cu totii la toata rautatile...la toate chestiile negative, haideti sa discutam si altceva ....cand naiba o sa ne oprim!!!

Parca propusesem ceva cu cateva mesaje mai sus.... haideti sa discutam de intalnirile din weekend-ul urmator !

Cum ramane, mergem sau nu la iarba verde... daca da, unde mergem...la ce ora mergem !!!!??!?

Comment

• Bai Adelina lasa-ne o data,tu nu vezi ca deja incepe sa degenereze?daca ai ceva cu mine spune-mi in fata nu te lua de toti prietenii (colegii)mei!
                Oricum noii doi o sa avem multe de vorbit in w-knd la intalnire!
                Last edited by 93mrs; 21 March 2012, 09:09.

Comment

• MRS ... ti-a ramas butonul de play blocat , mai inceteaza si tu .... parca sunteti nebuni zau!!

ADELIN ... altceva bun n-ai de facut parca aveti 5 ani !!!

SUBIECT INCHIS !!
                  Last edited by balacipaul; 21 March 2012, 09:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
                    MRS ... ti-a ramas butonul de play blocat , mai inceteaza si tu .... parca sunteti nebuni zau!!

ADELIN ... altceva bun n-ai de facut parca aveti 5 ani !!!

SUBIECT INCHIS !!
                    Multumesc Paul,SUBIECT INCHIS ramanem prieteni;)
                    Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                    http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• replici fara sens..copilarii....
                      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Fratilor.....este joi !!! Nu hotaram nimic...?????

Haideti cu propunerile , cu ideile ....cu parerile !!

Unde , ce , cum , care?!?!

Eu stiu ca planurile se fac din timp nu se lasa pentru ultimul moment, nu mi se pare deloc normal faptul ca nimeni nu zice nimic...
                        Last edited by balacipaul; 22 March 2012, 23:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ------------------------------------

Mda, vad ca nu posteaza nimeni nimic, n-a raspuns nimeni nici la sms , ptr. maine o sa plec din localitate.

Bafta.

Comment

• Achizitie noua!!!

Vreau sa ma laud si eu cu un set de 4 aeratoare bord de peugeot 308 .

Abea astept sa-mi ajunga ...le-am comandat din SUA !

Sa vad cum o sa ma descurc la montaj ! P
                            Attached Files

Comment

• Arata bine..........;) Ne mai tii la curent cu niste poze
                              sigpic

Comment

• Mai atasez vreo 2 poze !
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google