Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Tek_ids View Post
    @ adelin discutiile cu apartente si liste nu cred ca isi au rostul . In final ca sa ai o pasiune asa acum am zis mai sus, crezi ca trebuie liste si tabere?!

de ce nu !!! cum a zis si paul mortii cu mortii vii cu vii

LCC CU AI LUI SI LCB CU AI LUI

intre timp au venit 3 oameni noi printre noi

DNI,DRS,URS !!! trebuie respectati,si indrumati spre o locatia anume unde sa vina la intalniri !!!
    Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
    http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Din punctul meu de vedere, paul a zis cu totul altceva decat semnificatia semantica a expresiei, dar....
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Originally posted by Tek_ids View Post
        Din punctul meu de vedere, paul a zis cu totul altceva decat semnificatia semantica a expresiei, dar....
        te deranjeaza !?... poti spune ...ma retrag daca doresti!!!

Comment

• adeline...

daca mai vad ceva postat aiurea de tine ( certuri si contraziceri ) noi 2 nu mai avem ce discuta!!
          Mai linisteste-te si tu ..

te rog sa incetezi cu comentariile , ti-am mai zis... vorbim la intalnire, aici discuti altceva... despre masinii... despre ce ai mai auzit nou, pui niste intrebari... etc, nu s-a deschis " inca " un topic pentru certuri !!

ce tot lungim aceste discutii inutile ??!!

timpul le va rezolva pe toate, si cred eu ca nimeni nu o sa moara!!

App. fiecare se duce unde vrea... suntem liberi sa alegem !!

Se fac liste , tu te treci unde vrei ...altii se trec la fel unde vor , nu poti tu sau eu ..sa le impunem altora unde sa activeze.
          Last edited by balacipaul; 27 March 2012, 18:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
            adeline...

Daca mai vad ceva postat aiurea de tine ( certuri si contraziceri ) noi 2 nu mai avem ce discuta!!
            Mai linisteste-te si tu ..

Te rog sa incetezi cu comentariile , ti-am mai zis... Vorbim la intalnire, aici discuti altceva... Despre masinii... Despre ce ai mai auzit nou, pui niste intrebari... Etc, nu s-a deschis " inca " un topic pentru certuri !!

Ce tot lungim aceste discutii inutile ??!!

Timpul le va rezolva pe toate, si cred eu ca nimeni nu o sa moara!!

App. Fiecare se duce unde vrea... Suntem liberi sa alegem !!

Se fac liste , tu te treci unde vrei ...altii se trec la fel unde vor , nu poti tu sau eu ..sa le impunem altora unde sa activeze.
            ok...am inteles...nu mai comentez nimic

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
              Cine vrea Logo " LOGAN CLUB " ... vedeti detalii pe link-ul de mai jos.

Spuneti cate doriti si culoarea sa facem o singura comanda !

http://rodirektor.ro/Logan%20Club

Eu o sa cumpar pe alb, pentru ca o sa-l montez exact pe parasolarul de pe parbriz...cred ca acolo ar trebui sa-l montam toti, trebuie doar sa va alegeti o culoare.

Mai vrea cineva?!!

Astaseara fac comanda ...

Comment

• am comandat 8 buc , daca mai vrea cineva apoi ..o sa mai comandam ! ;)

pana atunci , ce parere aveti ... vreau sa-mi vopsesc jantele pe care le am pe masina in culoarea: " auriu subaru " exact ca in pozele atasate !!

cred eu ca o sa arate super !!

astept si parerile voastre!!
                Attached Files

Comment

• poate te ajuta cineva cu un VT .in mare pare sa prinda culoarea aleasa. buza de la janta sau partea interioara dintre spite o faci alta culoare?

Comment

• ce inseamna VT ?!

Da este o idee buna.. cu buza exterioara sa fie o alta culoare!

Comment

• o prelucrare virtuala, de fapt eu ma refeream la jantele de pe subaru cu partea dintre spite, la astea stock logan....

Comment

• Mda, pentru cele stock ...doar buza exterioara ar putea fi vopsita intr-o alta culoare...da, o prelucrare virtuala ar fi o alegere buna ca sa-mi pot face o idee, m-am rugat de un utilizator logan club, sa-mi faca ceva in photoshop ...am vazut pe " my ride - AIN" ca i-a prelucrat jantele in photoshop in diverse culori, dar nu mi-a raspuns la mesaj!

Comment

• pai nu o fi intrat pe forum, poate te ajuta careva din cei care stiu, mai insista.
                          eu consider ca asa trebuie inceput cu un VT, ca sa fiecare cu gusturile lui si ce faci pana la urma mai adaugi un strat de un deget de vopsea diverse culori pana gasesti combinatia care iti place tie?!

Comment

• Ma gandeam sa merg la ASCET ..mai in fata de METRO pe dreapta...sa-mi dea " glazura " de pe ele jos, am inteles ca le baga la "nisip sub presiune" daca zic bine... sa nu mai stau eu sa le frec manual , apoi de culoare chiar imi doresc auriu-l acela, este un subaru pe la Biserica Madona prin centru exact culoarea Albastru cum am eu masina si are jentile aurii, arata splendid !

App. caut sa pun folie carbon 3d pe consola ?!

Comment

• da subaru este vis a vis de muzeul olteniei, bestial !!
                              pai atunci ataca-le !!!

Comment

• Pf... si maine as vrea sa le fac, doar ca luna asta mi-am pus sistemul HERTZ + amplificator-ul + subwoofer-ul + DVD player ( altul decat il stiti voi ) ...care m-au dus nici mai mult nici mai putin de: 1800 lei, asa ca... dupa 10 - 15 aprilie le fac sigur !

Mi-a raspuns un tip pentru folie carbon:

"Detalii Logan
                                Costa 30 ron consola centrala cu carbon 3d Original
                                Date de contact:
                                Numar de telefon: 0760287187
                                Adresa e-mail sau IM: csm_folie_auto@yahoo.com"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google