Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MRS-ul are tot h11 in proiectoare si e ph2
    sigpic

Comment

• Aveti grija cu "modificarile" la masini, sunt faine si incanta ochiul, dar, cand e ordin, se executa, nu se discuta...bate vantu` prin bugetele anemiate de "criza" si mai tre` adusi ceva morocani, ca deh, ce dreaq, vin alegerile, de o chiftea, o galeata colorata, un sort, un kil de faina, de unde?? Paul, bine ca scapasi doar cu atat!! Succes!

Comment

• damon, multumesc frumos...asa este ai dreptate, mereu inainte de sarbatori se fac astfel de razii... acum ca tot mai vin si alegerile :d ;))

Poate ne vedem azi la intalnire !!

bafta

Originally posted by tyger89 View Post
        MRS-ul are tot h11 in proiectoare si e ph2
        mda, atunci nu stiu de ce sa nu i se fi potrivit... ne uitam azi la el la masina!!

ceao

Raspunsul este urmatorul:

si ph2 are tot H11, doar ca...se pare ca era vorba de polaritate!!

-----------------------------------

ADUNARE ...ADUNARE !!!

ANUNT IMPORTANT !!!

Pentru duminica 08.04.2012 - PETRECERE LA IARBA VERDE !!

ORA 14:00 INTALNIRE IN PARCAREA PRESTIGE
        ORA 14:30 plecam catre locul pe care o sa-l stabilim de comun acord pana atunci !!

O sa avem nevoie de 1-2 gratare ... ( cine are pe acasa sa posteze aici )
        Si o sa mai avem nevoie de 1- 2 baieti care sa se ofere voluntar sa faca pe bucatarii ( cu siguranta o sa fie ajutati si de ceilalti , doar ca trebuie totusi sa fie cineva in permanente acolo ) ..o sa avem noi grija sa -i stergem pe frunte cu servetele ..si sa tine-m paharelul de bere fara alcool rece si la indemana!!

Eu unu' o sa vin insotit, asa ca ...fiecare dintre noi poate sa invite : fratele, sora, prietenul, prietena ( ca doar e petrecere ) !!

In functie de cate persoane o sa ne strangem , o sa stabilim de comun acord pe 08.04.2012 cat banuti o sa punem , oricum nu o sa trebuiasca o suma foarte mare, cred ca 10 - 15 ..maxim 20 lei de persoana ar fi de ajuns!!

Una din locatii ar fi asa cum a zis si domnu' URS ...in zona SIMNIC ( el stie mai bine ) ...o poienita foarte frumoasa.

Cine stie alte locuri sa posteze aici!!
        Last edited by balacipaul; 31 March 2012, 18:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salut baieti
          un autocolant cu logan club si pt mine sa nu ma uitati pe viitoarea comanda
          multam

,,DE_TOATE,,

Comment

• se rezolva...;)

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
              da, h11 e la ph1 ...dar i-am dat lu DRS un set de becuri cu smd ptr proiector si mi-a zis ca nu vine bine pe montura...asta inseamna ca e alt h..

App.. pentru prima data in 4 ani m-a oprit politia si s-a legat de toba mea...si au vrut sa-mi ia certificatul !))

Eram acum cateva minute pe CANAL ( str. raului ) si ...aveam
              cam 5000 - 6000 rotatii in viteza a 4-a imaginati-va cum urla toba... si era razie imediat la semafor .. am capat spree norocul meu ...doar cu un 70 lei ptr centura...super de treaba politistii , bineinteles ca am pus si reductia imediat ca sa nu mai urle ..pff !! :hi2:
              adica aveai 150 km/h? pe Raului ...cam multicel....aproape ireal...
              sigpic
              http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
              http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• da alin, aveam cam 120 km...poate am exagerat cu 5000 - 6000 .. exact de la jumatatea raului spre brestei ...am calcat-o urat !! m-am luat cu cineva la intrecere.
                ai dreptate la 5000 - ai fix 150 km ( pff , ce te mai pricepi )
                APP. EU AM SUPSPENSIE STOCK ...PENTRU TINE NU ERA POSIBIL, AVAND IN VEDERE CUM E STRADA PE ACOLO ( MAI APARE CATE UN CAPAC DE CANAL )

dar , nu cred eu ca asta este ceva foarte interesant... tu nu zici nimic de intalniri ... nu mai vii si tu deloc... uite ce-am propus pentru 08.04 duminica, iti iei iubita si vii si tu , mai sunt si altii care au masinile cu suspensie sport si lasate asa jos ca a ta.. dar vedem noi pe unde le lasam sa fie bine, oricum nu am hotarat pentru o anumita locatie !!
                Last edited by balacipaul; 1 April 2012, 13:56.

Comment

• ...

ma bagat pe lista pentru duminica ;)) si sa nu ma uiti si pe mine cu stikeru;)

Comment

• Originally posted by DJ-87-DRS View Post
                    ma bagat pe lista pentru duminica ;)) si sa nu ma uiti si pe mine cu stikeru;)
                    Super !!

Stikerele o sa le iau maine de la posta, ne putem auzi la un tel sau ...in weekend !
                    O sa incep lista pentru weekend-ul urmator ... te anunti si tu acolo ;)

eu o sa vin doar duminica!

Comment

• Originally posted by adelin View Post
                      exista diferenta intre arcurile de pe spate de la un logan si un mcv? bara torsiune direfita prinderea arculor?
                      suspensia de clio merge pe fata dar pe spate nu merge . Bara de torsiune ai decat pe fata dar nu are nici o treaba cu suspensia...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by alin_ti_1031 View Post
                        suspensia de clio merge pe fata dar pe spate nu merge . Bara de torsiune ai decat pe fata dar nu are nici o treaba cu suspensia...

am inteles ca pe fata trebuie modificat la strung asta nu este o problema se rezolva...dar sunt in dubii pe spate daca este compatibil ;)

cat despre...taierea arcurilor o spira am vazut la Andrei ANT'u... i s-au dus telescoapele
                        Last edited by adelin; 1 April 2012, 17:56.
                        Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                        http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• pe SPATE NU MERGE !!!! mai ai dubi acum?

taiatul arcurilor nu e o problema ,poti cobora masina din arcuri pana la 10cm fara sa uzezi amortizorul ;) ,golful si loganul sunt 2 masini total diferite
                          sigpic

Comment

• Originally posted by alin_ti_1031 View Post
                            pe SPATE NU MERGE !!!! mai ai dubi acum?

taiatul arcurilor nu e o problema ,poti cobora masina din arcuri pana la 10cm fara sa uzezi amortizorul ;) ,golful si loganul sunt 2 masini total diferite
                            ma gandeam in viitorul apropiat sa o las mai jos!!!

daca m-ai ajuta? si cat m-ar costa toata nebunia asta?

Comment

• ADUNARE ...ADUNARE !!!

ANUNT IMPORTANT !!!

ORA 14:30 plecam catre locul pe care o sa-l stabilim de comun acord pana atunci !!

Si o sa mai avem nevoie de 1- 2 baieti care sa se ofere voluntar sa faca pe bucatarii ( cu siguranta o sa fie ajutati si de ceilalti , doar ca trebuie totusi sa fie cineva in permanente acolo ) ..o sa avem noi grija sa -i stergem pe frunte cu servetele ..si sa tine-m paharelul de bere fara alcool rece si la indemana!!

Eu unu' o sa vin insotit, asa ca ...fiecare dintre noi poate sa invite : fratele, sora, prietenul, prietena ( ca doar e petrecere ) !!

In functie de cate persoane o sa ne strangem , o sa stabilim de comun acord pe 08.04.2012 cat banuti o sa punem , oricum nu o sa trebuiasca o suma foarte mare, cred ca 10 - 15 ..maxim 20 lei de persoana ar fi de ajuns!!

Una din locatii ar fi asa cum a zis si domnu' URS ...in zona SIMNIC ( el stie mai bine ) ...o poienita foarte frumoasa.

Pagina de FACEBOOK :

http://www.facebook.com/pages/Logan-...96845223760576
                              Last edited by balacipaul; 2 April 2012, 15:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post

ADUNARE ...ADUNARE !!!

ANUNT IMPORTANT !!!

Pagina de FACEBOOK :

http://www.facebook.com/pages/Logan-...96845223760576

hmm... ...de ceva timp avem organizatie buna
                                asta ma bucura;) pe viitor sper sa fim cat mai multi LOGANISTI:>

BALACIPAUL...ne-ar fii de folos un fotograf bun!!?!! ce ziceti de asta?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google