If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu doar ce le-am schimbat , depinde ce vrei sa pui si ce buget ai. Ai masina cu ABS sau fara ABS? Iti pot da cateva preturi ca m-am tot interesat in ultima perioada. Mi le-am schimbat singur in parcare. E foarte simplu iar la service mi-au cerut 150 RON doar manopera.
cel mai bun service e fata blocului;) cei de la REDAC iti rup buzunarele...
MAGAZIN DACIA CU PIESE DE ORIGINE. gasesti pe str.DEZROBIRII -preturile sunt oK ...numai sa ai sculele necesare si aproximativ 1h
- l-am ajutat pe varumeo...care are un logan 2004 primele loturi
discurile erau foita+placeti nema) 70.000km
cel mai bun service e fata blocului;) cei de la REDAC iti rup buzunarele...
MAGAZIN DACIA CU PIESE DE ORIGINE. gasesti pe str.DEZROBIRII -preturile sunt oK ...numai sa ai sculele necesare si aproximativ 1h
- l-am ajutat pe varumeo...care are un logan 2004 primele loturi
discurile erau foita+placeti nema) 70.000km
Exact de acolo am luat discurile , am pus si placheti de frana ca de doar am pus discuri noi. Am ales TRW pentru placheti ca din aceea am tot avut si sunt buni.
Am tot ce se poate pune pe un logan ..adica FULL OPTIONS !!
Bugetul mi-l fac in functie de ce am nevoie .. oricum vreau sa cumpar ceva de mijloc... nici prea prost dar nici cel mai bun !!
Deci ai ABS si discuri ventilate. Masina are pe ea Delphi iar etrierii sunt Lucas. Discurile de frana NEVENTILATE erau undeva la 180 bucata pentru a mea. Iar la ventilate am intrebat undeva la 250 bucata. Deci te-ar ajunge 500 RON amandoua. Alternative ar fi , sunt Brembo undeva pe la 170 bucata. De schimbat le schimbam imediat te ajut eu.
PS : maine iti pot lua eu niste preturi de producator.
Iauzi ce baiat de treaba... chiar o sa apelez la tine, imediat ce o sa ma hotarasc sa fac achizitia ... chiar nu stiu, poate spun prostii dar am 128.000 km si nu stiu daca am schimbat vreodata discurile, chiar nu-mi aduc aminte.... !!
Pai spune ce vrei sa faci upgrade sa pui ceva mai bun sau sa le schimbi cum le-am schimbat eu? Maine cand ajunge un prieten la munca iti dau preturi la diferite marci
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment