Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Discutam mai multe in weekend, TOTI!!

Am si eu o intrebare... vreau sa schimb discurile pe a mea masinuta!!

Ce-mi recomandati !?!

Bineinteles ca o sa le schimb cu tot cu placheti !!
    Last edited by balacipaul; 2 April 2012, 18:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu doar ce le-am schimbat , depinde ce vrei sa pui si ce buget ai. Ai masina cu ABS sau fara ABS? Iti pot da cateva preturi ca m-am tot interesat in ultima perioada. Mi le-am schimbat singur in parcare. E foarte simplu iar la service mi-au cerut 150 RON doar manopera.
      Last edited by Shadow; 2 April 2012, 19:51.
      LoganClub Craiova

Comment

• cel mai bun service e fata blocului;) cei de la REDAC iti rup buzunarele...
        MAGAZIN DACIA CU PIESE DE ORIGINE. gasesti pe str.DEZROBIRII -preturile sunt oK ...numai sa ai sculele necesare si aproximativ 1h
        - l-am ajutat pe varumeo...care are un logan 2004 primele loturi
        discurile erau foita+placeti nema) 70.000km
        Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
        http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Am tot ce se poate pune pe un logan ..adica FULL OPTIONS !!

Bugetul mi-l fac in functie de ce am nevoie .. oricum vreau sa cumpar ceva de mijloc... nici prea prost dar nici cel mai bun !!

Comment

• Originally posted by adelin View Post
            cel mai bun service e fata blocului;) cei de la REDAC iti rup buzunarele...
            MAGAZIN DACIA CU PIESE DE ORIGINE. gasesti pe str.DEZROBIRII -preturile sunt oK ...numai sa ai sculele necesare si aproximativ 1h
            - l-am ajutat pe varumeo...care are un logan 2004 primele loturi
            discurile erau foita+placeti nema) 70.000km
            Exact de acolo am luat discurile , am pus si placheti de frana ca de doar am pus discuri noi. Am ales TRW pentru placheti ca din aceea am tot avut si sunt buni.

Originally posted by balacipaul View Post
            Am tot ce se poate pune pe un logan ..adica FULL OPTIONS !!

Bugetul mi-l fac in functie de ce am nevoie .. oricum vreau sa cumpar ceva de mijloc... nici prea prost dar nici cel mai bun !!
            Deci ai ABS si discuri ventilate. Masina are pe ea Delphi iar etrierii sunt Lucas. Discurile de frana NEVENTILATE erau undeva la 180 bucata pentru a mea. Iar la ventilate am intrebat undeva la 250 bucata. Deci te-ar ajunge 500 RON amandoua. Alternative ar fi , sunt Brembo undeva pe la 170 bucata. De schimbat le schimbam imediat te ajut eu.

PS : maine iti pot lua eu niste preturi de producator.
            Last edited by Shadow; 2 April 2012, 20:17.
            LoganClub Craiova

Comment

• te iubesc!!

))))

Iauzi ce baiat de treaba... chiar o sa apelez la tine, imediat ce o sa ma hotarasc sa fac achizitia ... chiar nu stiu, poate spun prostii dar am 128.000 km si nu stiu daca am schimbat vreodata discurile, chiar nu-mi aduc aminte.... !!

Comment

• Eu am 159.000 si le-am schimbat abea acum si asta pentru ca am ramas faa placute si nu am stiut.

Din cate stiu pentru al tau cu ABS si sa imi zici motorizarea trebuie 238 mm
                Last edited by Shadow; 2 April 2012, 20:30.
                LoganClub Craiova

Comment

• inseamna ca nu-s nebun !! )

mda... pai , sa stii ca nu le am ventilate.. ( nu au nici o gaurica .... stiu ca alea ventilate au canalele alea cu gaurele etc )
                  Last edited by balacipaul; 2 April 2012, 20:40.

Comment

• Ventilat nu inseamna gaurica )

Neventilat vezi aici http://www.loganclub.ro/forum/showpo...6&postcount=70

Ventilat arata asa : http://www.daciashop.ro/image/cache/...an-500x500.jpg
                    LoganClub Craiova

Comment

• Daca n-are gaurica ii face el ). Acuma serios nu ar merita niste etrieri de van??
                      sigpic

Comment

• etrieri si discuri ventilate de van eu zic ca sunt super ok
                        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Originally posted by Tek_ids View Post
                          etrieri si discuri ventilate de van eu zic ca sunt super ok
                          estimativ ..cat ma ajunge afacerea cu tot cu placheti ?!

Originally posted by Shadow View Post
                          Ventilat nu inseamna gaurica )

Neventilat vezi aici http://www.loganclub.ro/forum/showpo...6&postcount=70

Ventilat arata asa : http://www.daciashop.ro/image/cache/...an-500x500.jpg

da, ai dreptate... sunt ventilate!! :P
                          Last edited by balacipaul; 2 April 2012, 22:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pai spune ce vrei sa faci upgrade sa pui ceva mai bun sau sa le schimbi cum le-am schimbat eu? Maine cand ajunge un prieten la munca iti dau preturi la diferite marci
                            LoganClub Craiova

Comment

• ...as vrea sa pun si ceva bun, dar nici cu banii nu as vrea sa ma avant prea tare!!

pff...

Comment

• raportul pret calitate eu cred ca discuri ventilate de van plus placute plus etrieri desigur cu tot cu suporti sunt cel mai ok
                                Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google