Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigur, o sa vorbim mai multe joi, eu aBEA astept sa vad cum o sa iese vopsita gata!!

Originally posted by 82Alexandru
    urmaresc certurile voastre v-ati dezbinat total din cauza organizatorului!!!
    care mai de care cu texte de prost gust !!!
    @cosmindan lumea buna s-a dus in BANIE !!!
    adica cei din craiova sunt scursurile
    alexandru , ce stii domne tu ..din cauza cui , din vina cui ... ce te aduce pe tine la concluzia ca suntem dezbinati, dezorganizati ... !?!!

faci numai afirmatii nefondate... ai fost vreodata macar la una din intalniri , ai cunoscut vreodata vreun membru al clubului ... vezi-ti domne de alte tale.. si nu mai vorbi din spatele monitorului , daca ai chef de discutii vineo la intalniri ...discutam acolo cat vrei si ce vrei ..!!

Ce se mai baga cate unii ca musca...!!!

Oricum s-au facut niste conturi in ultima vreme ...foarte suspecte !!!

Astaseara apare un cont si maine deja este expert, stie tot ... istoric, cum sa posteze, unde sa posteze, reguli, etc !!
    Last edited by balacipaul; 11 April 2012, 23:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• actual style
      work in progress...
      Attached Files
      Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
      http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• altii saracii care sunt de ceva vreme in club nu stiu sasi faca un cont...si sa nu mai vb de altii referitor la stiti voi cine....asa ca sa zicem care cum sunteti... demascativa.. ca pana la urma tot voi sunteti... asa ca lasatio asa cum este si vedetiva de treaba voastra oriunde ati fi.... bvo BPM!!!!sper ca dupa SF sarbatori de Paste sa reusesc sami fac si eu bad boy asta e in functie de ... $$$ ca de noi mai avem si mastere de platit ca si acolo se intra pe PILE ....

Originally posted by balacipaul View Post
        Va salut baieti ..

Azi am facut si eu CLEAN la grila fata ... maine o sa merg cu masina la service, am cateva elemente de vopsit ( inclusiv spoilerul fata cu tot cu grila ) .

Ce parere aveti despre elementele acelea de plastic care se ataseaza pe buza aripilor... cat de utile sau daunatoare sunt?!!

Ma bate gandul sa-mi pun datorita pietricelelor care sar de la roti.
        mai cam asa arata si la mine... si mai treb facute cateva finisari... o sa vedeti joi cam cum arata si pe PH2... si sper ca dupa Paste sa ma rezolv si cu clean pe spate + bad boy.....asta in functie de$$$$
        Last edited by DJ-87-DRS; 12 April 2012, 00:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sper sa iau masina pana joi seara din service !!

Comment

• daca nu vrei praf sau alte complicatii mai bine laso pana vineri;)

Comment

• lasati jignirile,nu este chiar atat de simplu.................adelin si bpm.
              OCHIULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.nu poluati posturile aiurea.AJUNGE CU ABERATIILE.SUNTETI MULTUMITI CA ATI DESTRAMAT TOTUL IN DOUA SAPTAMANI?VA-TI BATUT JOC DE OAMENI CARE AU MUNCIT PT CLUBUL ACESTA ANI DE ZILE.BPM SI ADELIN RAZBUNATI-VA PE CEI CARE V-AU FACUT RAU NU PE OAMENII CARE AU MERS IN ACEST CLUB DE ATATIA ANI.AJUNGE.VA URMARESC DE ACUM INAINTE.
              Last edited by leo_negrescu; 12 April 2012, 02:11.
              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Domnu' LEO, cred ca faci abuz in serviciu .. de acum inainte fac print screen la posturi si pe cat se poate sa-ti fac o reclamatie daca se mai sterg fara motiv!! da??

Membri LC CRAIOVA, stati in bancile voastre ... nu raspundeti la provocari !!!

Vad ca " Unii " se cred mai " brezi " decat altii ...

Adelin, te rog frumos sa te abtii de la comentarii de orice gen, dai niste bombe mai mari decat tine , m-am saturat sa-ti tot atrag atentia !!!

Domnu' leo ..dupa cate vad eu , va cam dreanjeaza adevaru' ...si cam faceti " abuz in serviciu " , nu inteleg de ce se sterg posturi care nu au nimic negativ, injurii, etc !!!

Chiar vreau o dovada unde am vorbit eu urat VREODATA pe acest forum !!

Nu mai arunca vina la alte persoana pentru despartirea grupului ca defapt despartirea a avut loc in urma incapacitatii tale de a " conduce " si in acelasi timp a vointei tale de a lua " oile " precum un " baci " si de a schimba " pasunea " ( figurativ ) !!!

Te agiti cam tare pe aici ... si nu stiu ce vrei sa demonstrezi , ca ai un buton acolo care poate sa aplice functia " delete " !!??!

Ar fi bine sa-ti vezi de LC B-ul tau..si sa-ti urmaresti oamenii tai ..da!?!?!
                Last edited by balacipaul; 12 April 2012, 02:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu vad problema in felul urmator :

1. Cei care au postat pe aici gen "tradator" te duci acolo te duci si dincolo sa se abtina , deoarece fiecare este liber sa faca ce vrea.

Exemplu : eu ma cunosc cu MMH , KYD , AIN , KUU de mult si asta nu inseamna ca daca ma duc la intalnirile LoganClub Banie sunt tradator. Mai schimb impresii si ma mai vad cu ei.

2. Restu care fac comentarii care nu sunt la subiect sa se abtina.

3. Paul a facut un vot pentru un nou organizator LOGAN CLUB Craiova

Argumentez : nu se vrea ca cineva sa fie dat la o parte , nu se vor si mai multe discutii decat sunt , asa ca va rog comentati strict la subiect. Deoarece s-a facut impartirea in 2 tabere mi se pare normal ca aceasta sectiune sa fie moderata si sa existe un organizator care este din LOGAN CLUB Craiova

4. Nu stiu cum si de ce a intervenit aceasta despartire , daca vrea sa zica cineva ceva la adresa mea este liber sa o faca , dar in limita bunului simt.

5. Pentru cei care nu stiu cine sunt eu si de ce vorbesc sa se interesese.

6. Nu vad de ce s-ar baga cei din Logan Club Craiova peste cei din Logan Club Banie si invers. Fiecare sa stea pe sectiunea lui iar daca exista membrii comuni in ambele cluburi sa nu deschida discutii contradictorii intre cluburi / membrii.

Cam atat am avut de zis.

S-a facut un poll aici : http://www.loganclub.ro/forum/votati...va-t41632.html

Va rog pe aceasta cale dupa cum i-am zis si lui Paul sa argumentati votul de ce da de ce nu.

Si fara comentarii de genul : nu vad de ce ar fi ala si nu as fi eu sau alte aberatii. Incercati sa ganditi inainte de a bate la tastatura.

Eu unul nu vreau sa ma implic pentru ca mi-a ajuns 2 ani sau cat a fost pana a preluat KYD sa frec benzina de la REAL la Aeroport sambata de sambata si duminica de duminica si sa fim 2-3 oameni. Cei vechi stiu ce zic. Si Silviu poate confirma cate telefoane se dadeau sa strangem 5 masini.
                  Last edited by Shadow; 12 April 2012, 09:55.
                  LoganClub Craiova

Comment

• cum nu vorbesti bai urat cand ma faci cum iti vine la gura.gandestete in primul rand ca discuti cu un om,dar vad ca nu ai nici pic de respect.si te rog frumos numai face comparatie intre oameni si animale.
                    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Cred ca stii sa dai COPY si PASTE !!

Te rog sa faci chestia asta ...cu o singura expresie unde ti-am vorbit eu urat !!!

Nu stiu eu unde am facut vreodata comparatie intre oameni si animale, probabil te referi la :

"....vointei tale de a lua " oile " precum un " baci " si de a schimba " pasunea " ( figurativ ) !!!"

Oricum esti aberant!!

Si am inchis subiectu ' ..

Comment

• asta cam asa este ar cam trebui sa incetam cu asta, as acum am zis si la "poll" cei noi sa incerce sa se afirme prin altceva decat cearta si fel de fel de replici colorate!
                        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Hai sa incheiem cu tot aici pe sectiunea asta. Restu se va discuta in poll.

Vreau sa-mi pun carbon pe grila aceea interioara unde este casetofonul. Am inteles ca este undeva la 30 RON. Cine a pus si unde ? Cat dureaza si cine o demonteaza/monteaza?
                          LoganClub Craiova

Comment

• Da domnul Mihai ...lasand la o parte " textele colorate " chiar suntem cateva persoane care ne afirmam si prin altceva ( cred ca s-a si vazut ) .

Nu neg faptul ca sunt si " cateva " persoane care spun numai baliverne pe aici ( exclus membri lcb ) ...sper ca pana la urma sa se integreze si sa o ia pe directia corecta.

toate bune!

Comment

• Aia cu "domnul" o trecem la capitolul fapt divers! just ... mihai, ne stim de atata vreme
                              Cat despre facut ceva...mai e mult pana departe, pur si simplu nu judec pe nimeni si nimic dar nu vad rostul la cearta si alte chestii dinastea pe forum.
                              Asa cum am mai zis in fata butoanelor majoritatea suntem zmei dar fata in fata....

Cataline parca a scris Paul la un moment dat unde a facut folia pe grila aia!
                              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Da , pai astept sa mai postam si "treburi" normale nu numai contradictii. De telescop de capota mi-a facut rost MRS \:d/
                                LoganClub Craiova

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google