Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adelin m-am gandit si eu la un moment dat la asta dar mi-a trecut repede, oricum e interesant daca ai si rabdare de faci asta e perfect.

Originally posted by balacipaul View Post
    Salut,

Am gasit ceva pe youtube... vedeti link-ul de mai jos:

Ce parere aveti?

Mi se pare o prostie cum " a organizat " butoanele , putea sa le lase sub DVD ..

http://www.youtube.com/watch?v=MLF2Z...eature=related
    Mult prea multe modificari, nu zic ca nu e frumos dar totusi......
    Last edited by Goodman; 16 April 2012, 17:22. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

Comment

• Goodman . . . DAI UN BAN DAR STAI IN FATA

NU ESTE GREU O ASTFEL DE MODIFICARE !!! multa rabdare...! nu e cazul meu ! doar pe fata am geamuri EL !
      am studiat aceasta modificare 2h si UPgrade;)

ca masini din CLUB' FULL OPTION ,doar BALACIPAUL poate sa faca o astfel de modificare...
      Last edited by adelin; 16 April 2012, 19:53.
      Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
      http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• si eu o am tot full dar sincer sa fiu nu m-as apucasa fac asta, ma gandeam la un momentdat sa imi iau 4 butoane ca cele de la geamurile din spate si sa dau gaura acolo in fata de usa sa le pun dar nu are rost.
        sigpic

Comment

• Originally posted by adelin View Post
          ma gandeam la fata de usa sofer modificata
          din dezmembrari o fata de usa audi a4 cu 4 butoane gemuri electrice si acel butonas pt oglinzi electrice

ce parere aveti?
          http://www.xcarlink.co.uk/images/P/A...imeida-int.jpg

pai in fond si la urma urmei de ce sa iei decat una....nu le iei pe toate 4...ca na daca iti dai seama asa prin imaginatie cum ar arata masina....si paremise mie ca tu ai laureat sau ambition??

Comment

• PREFERENCE 2007 PRIMUL LOT (SERVO,GEAMURI ELECTRICE,AIR-BAG PASAGER...IN REST STOCK IS A LIFE STYLE

la urmatoare intalnire vreau sa ii facem o evaluare spre vanzare
            daca se merita sa o vand sau nu
            tind...spre un E46 2002 320d

de si imi pare rau sa o vand !

nu prea le convin alor mei sa piarda atatea bani la ea(km putini pt 5 ani 28.888,nici un accident,vopseaua este intretinuta,interior la fel,nu bate nu trancane,ulei schimbat la fiecare 5000km)

(am tot baut`o la cap pe bunica sa-mi cumpere (BMW) la maxim 5-6000
            in 2007 cand au cumparat`o total 11500 .cand mi-am descretit eu fruntea prin 2009 le-am zis ati facut cea mai mare greseala a voastra

Comment

• Cum nu bate si nu troncane domnule ...mai alalteieri ziceai ca nush cum ti se aude planetara ;)) ( ca si singura observatie ) .

Parerea mea e sa tii "masina"... e a ta de la inceput, stii ce are si ce nu are... ( ca defapt nu are probleme ) este pacat de ea sa o dai pe degeaba ...daca-ti trebuie tie BMW cu 1000 euro iti iei ceva sa-ti faci de cap .... ca oricum , sunt eu sigur ca il iei pentru " rupere " asa ca nu se merita sa dai 3000 - 4000 - 5000 pe un BMW mai stralucit sa-l pui pe butuci, nu de alta dar te dau parintii afara din casa...ca nici pe salariu nu esti sa-l intretii tu si o sa cada povara tot pe ei .

Din punctul meu de vedere masina pe care o ai tu este una de familie , orienteaza-te spre altceva ca e orasu' plin de masini ieftine, si mai gandeste-te la un lucru CONSUMUL !!! ;))))

Daca-ti iei BMW sa vb cu bunica sa se angajeze PART TIME )) in paralel cu pensia ca nu prea e de gluma cu astea !

Esti cam plin de energie ..fa-ti abonament la sala !!

Comment

• PREFERENCE 2007 PRIMUL LOT (SERVO,GEAMURI ELECTRICE,AIR-BAG PASAGER...IN REST STOCK IS A LIFE STYLE

la urmatoare intalnire vreau sa ii facem o evaluare spre vanzare
                daca se merita sa o vand sau nu
                tind...spre un E46 2002 320d

de si imi pare rau sa o vand !

nu prea le convin alor mei sa piarda atatea bani la ea(km putini pt 5 ani 28.888,nici un accident,vopseaua este intretinuta,interior la fel,nu bate nu trancane,ulei schimbat la fiecare 5000km)

(am tot baut`o la cap pe bunica sa-mi cumpere (BMW) la maxim 5-6000
                in 2007 cand au cumparat`o total 11500 .cand mi-am descretit eu fruntea prin 2009 le-am zis ati facut cea mai mare greseala a voastra

balacipaul troncanitul ala de se auzea era de la capacul din dreapta ;)
                am schimbat setul de capace si sunt o idee mai mici,in curbe in alea trosneste cercul acela de sarma:| si eu ma speriasem grav

cum de le ghicesti tu pe toate) il iau de rupere;)) tractiune spate=drift;) fara batai de cap
                Last edited by adelin; 17 April 2012, 00:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Dar nu inteleg de ce dublasi tu mesajul asta...ca doar este postat cu 2 randuri mai sus ..!!!!

Comment

• se mai intampla

Comment

• Paul ai cumparat discurile si plachetii ? :P
                      LoganClub Craiova

Comment

• Inca nu.. mai este timp !!

Deocamdata am bagat masina din nou la service pentru celelalte elemente ... o sa-i vopsesc si oglinzile !! ;)

Comment

• mama mama iauzi ;;) si oglinzile of of of sa treaca si saptamana asta...ca abia astept sa ma duc la pielesti si la vopsit;))

Comment

• Dariuse unde o vopsesti si cat te costa ?
                            LoganClub Craiova

Comment

• Shadow... nu uita de contu' pentru NUT ! :d

MERCI

Comment

• Paul am facut , dar orice as face nu primesc mail-ul de confirmare. Dai mesaj lui streulea sau keanu si spune-i sa activeze contul ionut_nut
                                LoganClub Craiova

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google