Si stii tu sa le pui ?! Ca sunt puse prea bine ))))
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
paul:sincer nu ma asteptam de la tine sa fii atat de ironic!dar imi dau seama ca m-am inselat,si vad ca iti dai cu parerea fara cunostinta de cauza!mrs cred ca a ajutat pe toata lumea cu ce sa putut,si daca parerea ta era ca nu "va gasi telescop",puteai sa te abtii!nu am nimic cu nimeni,dar sunteti prea mandrii de voi sa cereti ajutorul....in fine!
apropo de afirmatiile talezeu cu tn......cu ridicarea degetelor......esti ridicol!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Nu am fost deloc ironic, cred ca stii sensul cuvantului REALIST !!
Chiar este de apreciat faptul ca i-a ajutat pe baieti , eu i-am explicat lui Marius si in PM si la tel. ce am vrut sa zic si care a fost motivul pentru care am zis : " nu va gasi " cred ca a inteles ... si nu cred ca mai e cazul sa continuam discutia , si tu iar vorbesti neintrebat !!
In clasele primare se ridicau 2 degete !!
Comment
-
Eu zic sa terminati cu chestiile astea, atat aici cat si pe PM-uri !
Marius s-a comportat din punctul meu de vedere ca un adevarat coleg de club, LOGAN CLUB, nu ma refream aici la banie sau craiova....sau viena ! (intentionat am scris cu litere mici pentru a scoate in evidenta altceva).
Cred ca trebuie sa intelegem , odata pentru totdeauna, ca important este ca respectul sa functioneze ca regula de baza in LOGAN CLUB.
Calitatea de membru al clubului nu trebuie sa fie privita ca un privilegiu de a arunca cuvinte aiurea, de a face comentarii nefondate, pentru a aduna posturi, etc. ci trebuie privita ca o responsabilitate in plus fata de colegii de forum, de intalniri si in final de colegii LOGAN CLUB ! Nu o da sau nu o ridica nimeni, calitatea de membru LOGAN CLUB.
Toti suntem animati de aceasi pasiune (mai mica sau mai mare, mai noua sau mai veche), masinile in particular dacia logan, sa nu lasam alti factori sa distruga aceasta pasiune!
Eu cam atat am avut de spus, sper sa fiu inteles!...daca nu bag si o poezie!
Toate Bune !Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
terminati cu certurile, ce dracu nu avem loc 20 de persoane una de alta tre sa ne impartim in 20 de cluburi, lasati prostiile astea ca nu mai sunteti copii si pana la urma si daca se spune ceva ironic asupra noastra hai sa mai trecem si cu vederea ca nu ne taie nimeni din nas hai sa demonstram ca nu isi avea loc ironia respectiva fara injurii si jigniri.sigpic
Comment
-
Marius MRS, imi cer scuze public daca te-am deranjat cu ceva, desi nu ti-am zis un cuvant urat in comparatie cu tine... nu mai dezgrop mortii, o sa evit sa mai aduc aminte de persoana ta, in asa fel incat sa nu te mai fac sa te ataci asa tare si te rog sa incetam sa nu mai lungim discutiile.
Cu Pipan nu am nici o treaba... el singur se baga in seama, ca doar nu m-am adresat niciodata lui si nu am vorbit de el, poate ca eram mai inteligent daca nu raspundeam la comentariile lui, lucru pe care o sa-l fac de acum inainte.
Va rog sa ma scuzati daca v-am creat neplaceri, o sa fiu mult mai atent pe viitor la orice post sa nu cumva sa se mai atace vreun membru !!
Comment
-
Paul daca vrei poti sa iti pui unu si la portbagaj dar tre sa iti faci deschidere pe buton sau pe cheie si cred ca merge numai bine ala
da da da vedem acolo cum si daca reusim sa il potrivim cumva sa dea bine, in proportie de 80% zic eu ca ar merge dar acolo e nevoie si de gauri
adelin cred ca il trimisa pe taicaso la plimbare ca doar ce trecu pe la mine pe la bloc )Last edited by Shadow; 23 April 2012, 17:25.sigpic
Comment
Comment