Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by balacipaul View Post
    Nu am fost deloc ironic, cred ca stii sensul cuvantului REALIST !!
    Chiar este de apreciat faptul ca i-a ajutat pe baieti , eu i-am explicat lui Marius si in PM si la tel. ce am vrut sa zic si care a fost motivul pentru care am zis : " nu va gasi " cred ca a inteles ... si nu cred ca mai e cazul sa continuam discutia , si tu iar vorbesti neintrebat !!

In clasele primare se ridicau 2 degete !!
    sunt de acord cu tn ca este de apreciat,asta am spus si eu ca mrs este un om care ajuta cu ce poate!
    si pe cine trebuie sa intreb?pe tine?bah da nu ma lasi.....nu tii se pare ca te dai mai important decat esti?
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Am o intrebare:

stiti va rog cum pot sa curat pe sub capota in zona bateriei acidul acela care mi-a curs pe acolo?!

Sunt cateva persoane care stiu ce am in jurul bateriei, imi este teama sa nu -mi afecteze partea electrica !!

O sa schimb bateria si o sa vopsesc partial acel loc ...daca o mai tine vopseaua acolo !! :S

Multumesc !

Comment

• ----------------------

Tin sa-i multumesc foarte mult domnului Daniel - DNL pentru ajutorul acordat in ceea ce priveste montajul telescopului pentru capota, ca urmare atasez si vreo 2 poze ... functioneaza perfect !!

Respectele mele domnu' Dan !
        Attached Files

Comment

• Paul,daca nu s-a anuntat deja un alt coleg pentru telescop,il cumpar eu.
          My ride: http://www.loganclub.ro/forum/dj_93_...an-t46927.html

Comment

• A mai parut interesat si domnu' RBN, dar avand in vedere ca inca nu-l cunoastem si nu a venit la nici o intalnire, tu ai prioritate in fata lui ( sper ca nu e cu suparare ), miercuri il montam...sau daca vrei poti sa vii si acum la mine sa-l punem !! daca e ma suni .... il facem in 5 minute

Comment

• paul in legatura cu acidul de la baterie mai mult ca sigur ai scurgerea infundata, dai bateria jos si vezi ca tre sa aiba o scurgere in suport si este infundata are si un furtun acolo daca te uiti de jos, de acolo este problema ta.
              sigpic

Comment

• Sa-mi trag palme, ce tare ma irita acest gand ... imi este teama sa nu atace firele pentru ca exact in zona bateriei este ditamai bucla de fire, ca pe mana asa de groasa!!

Am impresia ca curge exact la imbinare sus ..intr-un colt de acolo se vede umed uneori !!

Dar cel mai tare ma intereseaza cu ce sa curat imediat ce-o arunc!!?!!!

Comment

• astazi mare plictiseala
                  ce sa fac ? ce sa fac ?
                  plec in cautare de folie carbon pentru consola
                  gasi intr`un final pe DEZROBIRII cu 40lei metru scump doar pentru consola
                  intr`un final . . . dau un telefon la un fost coleg de generala care si-a deschis magazin de piese auto zona ciuperca
                  preturi ieftine! cu ocazia asta aplicai folie dark-black neomologata)
                  +consola carbon
                  are feon aer cald(turbosulfata)mm ei cum se spune

CARE VREA FOLIE CARBON PE CONSOLA 30LEI
                  FOLIEREA GEAMURILOR DIFERITE NUANTE 70LEI
                  -(geamuri spate+luneta)+care doreste si fata...sa sara in ochii ....

cateva arsuri de la feon grave:| acum stau cu alifie si bandaje)
                  Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                  http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Butoanele de la consola montaj facut de DNI cu leduri de la mine !!

Super, ce-mi mai placee! X

Merci DNI !!
                    Attached Files

Comment

• facute cu gust:P felicitari

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
                        ----------------------

Tin sa-i multumesc foarte mult domnului Daniel - DNL pentru ajutorul acordat in ceea ce priveste montajul telescopului pentru capota, ca urmare atasez si vreo 2 poze ... functioneaza perfect !!

Respectele mele domnu' Dan !
                        N-ai pentru ce Paul.Ideea este al lui Silviu (Kydu),ca el a descoperit ca telescopul de Nexia este mai lung si nu mai trebuie data gaura in aripa,eu am incercat pe cel de Matiz.Daca vrea cineva,am eu o bucata de autocolant carbon 3D negru cu care vroiam sa colantez consola dar nu am mai facut-o.Are 50cmX50cm si ajunge sa colantezi consola,(cred mai ramane si o bucata pentru altceva) vreau 30 de lei exact cat am dat si eu pe ea.Pm daca este interesat cineva si o iau sambata la intalnire.
                        sigpic
                        https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• Felicitarile mele si pentru Silviu KYD, este " pe problema " baiatu' bravo lui ...ma bucur sa stiu ca se pricepe la atatea, prima daca cand l-am vazut si am ascultat la el cate stie am ramas "masca" !!

Respectele mele ...

Ca si obiectie ... exista o diferenta de nivel intre aripa si capota din cauza telescopului, sau a surubului de la mijlocul aripii !!

Oricum este aproape insesizabila diferenta !

Comment

• dan.moraru cat costa un telescop de NEXIA?
                            ma incanta ideea de a-mi monta si eu un telescop;)

Comment

• pff.. esti pamant, daca citesti si tu ultimele 5-6 posturi aflii tot, de parca ar avea dan la vanzare telescoape.. !! )

Te duci la dezmembrari si-l iei cu 15 lei sau nou cu 45 ..!!

Hai adio ...!!

Daca nu te hotarasi mai devreme , ti-o lua KID inainte... !! Cand vrei, mergem si iti iei ...il si punem ca furai meserie de la Dan !!
                              Last edited by balacipaul; 24 April 2012, 00:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• deh...adio unde )

in loc sa ma impingeti de la spate ca e STOCK is a life style)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google