Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• baietii care au mai pus zic ...cum ca ar functiona perfect pe ON/OFF .

App. daca va uitati pe facebook sa vedeti ce fata ne da tarcoale )) ;))

Comment

• eu nu cred ca exista on / off decat din butonul de schimbare a directiei aerului de pe consola
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• e perfect atunci, nu ramane decat sa dai cu ele pe masina.
        sigpic

Comment

• paul pune o poza cu aeratorul din laterala sa vedem !

Comment

• poze aeratoare
            Attached Files

Comment

• din cate vad eu in poza are clapeta de inchidere/deschidere la capatul celalalt deci clar merge butonul on/off
              sigpic

Comment

• L-ai bagat in locul celui actual?! Ai probat?!

Comment

• inca nu, astaseara o sa incerc ....dar, va mai zic inca odata, unde le-am vazut eu inainte de a face comanda, baietii care deja le montasera tot pe logan , ziceau ca merge clapeta on/off si ca trebuie sa mai frec putin cu o pila in circuferinta cam 1-2 mm ...

Comment

• aia am citit si eu! mai ai rabdare pana deseara....?

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
                      baietii care au mai pus zic ...cum ca ar functiona perfect pe ON/OFF .

App. daca va uitati pe facebook sa vedeti ce fata ne da tarcoale )) ;))
                      Lol cine ne da tarcoale ca nu vad .... )

Paul zi si tu pretul si de unde le-ai luat. Se potrivesc direct sau trebuie ceva modificari?

Baieti as avea nevoie putin de ajutorul vostru. Am gasit ceva foarte interesant si util , cautam demult dar nu gaseam. Desi nu as vrea sa implementez acest termometru pe ceasuri ca in poza ci in alta parte v-as ruga daca aveti idee de unde il pot achizitiona.

Din cate m-am documentat are 2 senzori unul afara si unul interior.
                      Attached Files
                      Last edited by Shadow; 24 April 2012, 15:16.
                      LoganClub Craiova

Comment

• vezi la bursa ca vinde un coleg, voltmetre si termometre, imi scapa numele colegului, dar daca cauti sigur gesesti

Comment

• Am sa caut la bursa , mersi mult. Daca stie cineva mai multe detalii...
                          LoganClub Craiova

Comment

• http://www.loganclub.ro/forum/vand_v...ght=termometre
                            asa cum am mai spus....

Comment

• cataline, uitate la ultimele posturi ..ca esti administrator ce naiba... !!! pff ( facebook)

pai , cat am dat pe ele ... am dat, n-a fost chiar asa mult parerea mea, dar cand a mai aparut si transportul tot cat ele ba chiar mai mult.. s-a ajuns la 230 lei toate 4 venite din Marea Britanie !

100 lei ele + 130 lei transport !!

Asta e, mi-au placut ..le-am luat .....

In tara o bucata ( noua ) este intre 190 - 250 lei , pe siteuri se gasesc greu si tot pe la 150 - 200 ptr 4 buc.

Comment

• Pfuai , asa scump ?! Nu ai gasit cu free shipping ?! Mi se pare destul de mult avand in vedere ca au venit din Anglia.... Sa le stapanesti sanatos.

Multumesc Mihai , are si un tutorial baiatu , tocmai aia citeam acum
                                LoganClub Craiova

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google