Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Danyel DJ View Post
    salutare prieteni scuzatima pentru faptul ka nu am mai intrat si nu am mai fost la intalniri am fost si sunt plecat din localitate nu mai am nici telefon ma intork sambata seara in craiova vin k trenu si raman acasa si raman cu lucru doar in craiova si app imi scot si eu duminica masina si scap de problemele si stresu care l-am avut si imi cer scuze pt cosmin dar ma revansez sambata , paul las-ami si mie un msg cu nr tau sa te sunt de la cineva caci nu mai am nr
    stai ma linistit, ia si rezolvati problemele, dar nu stiam ce se intampla dc nu mai deschizi telefoanele.
    sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• cateva poze cu jantele ca atunci erea cam murdara masina.Si mie imi plac dar e garda cam mica la cauciuc,cred ca merg bine si cu niste arcuri sport.LE AM LA VANZARE PE TOATE SI CELE DE MG SI CELE ALBE.
      Attached Files
      Last edited by ionut_nut; 22 May 2012, 20:07.

Comment

• Le am la vanzare pe toate si pe cele albe si pe cele de mg

am raspuns la intrebarea lui Paul sa nu creada cineva ca am pus jantele la vanzare pe discutii generale
        Last edited by ionut_nut; 22 May 2012, 21:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ioNUT- ce pret au jantele alea 'ALBE' -0765/78.74.92 - astept telefon !

daca este nevoie ne mutam IN BAZAR pt discutia JANTELOR !!!
          Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
          http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• paule ai avut vreodata probleme cu politia din cauza tobei ? (ca sa stiu)

Comment

• m-au oprit o singura data pentu toba in 4 ani... si asta noaptea cand alergam eu ca nebunu' ; ))

Stai calm ... oricum nu prea au ce sa-ti faca, eventual sa-ti faca o chemare la RAR in vederea verificarii tobei !!

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
                m-au oprit o singura data pentu toba in 4 ani... si asta noaptea cand alergam eu ca nebunu' ; ))

Stai calm ... oricum nu prea au ce sa-ti faca, eventual sa-ti faca o chemare la RAR in vederea verificarii tobei !!

ai avut parte de chemare ?

ba frate se aude infernal in masina. Imi uruie creierii sa mor eu

mie imi e sa nu raman fara certificat
                Last edited by RbN; 26 May 2012, 02:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu m-a chemat nimeni niciunde... !!

Pf ..o sa te inveti cu ea, ai sa vezi... daca e pui silent-ul !!

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
                    nu m-a chemat nimeni niciunde... !!

Pf ..o sa te inveti cu ea, ai sa vezi... daca e pui silent-ul !!
                    se aude si cu silentu da mai incet.

Nush daca o sa treci neobservat de politie cu asemenea urlatura )

Comment

• daca te opresc astia le zici si tu ca ai toba sparta si ca tre sa o schimbi , daca te pun sa te duci cu ea la rar sau in alta parte dupa ce o faci pui repede toba originala te duci si dupa schimbi iar
                      sigpic

Comment

• PFFF... ce vreme nenorocita, chiar ma scoate din sarite !!!

Originally posted by balacipaul View Post

..........unde schimb si eu arcurile...!?!

Vreau sa tai o spira din ele ... ( am altele decat cele de pe masina ).

Merci

Comment

• ATI MAI VORBIT CU DNI'ul ? am trecut pe la el pe la bloc si nici urma !!!

Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                          http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Salut.. pe unde si cand urmatoarea intalnire?

Comment

• Salut,

Maine seara ( miercuri ) ora 19:00 in parcare la BILLA

http://www.loganclub.ro/forum/intaln...t1183p149.html

Comment

• Paul poti sa iti schimbi si singur arcurile nu este foarte greu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google