Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kamikaze de dracu...
    I My Honda !

Comment

• Cum ai iesit din parcare ti-au si luat certificatu`...stai linistit ca te cred nu trebuie sa imi dovedesti!

Comment

• Lasati omu' in pace ... bani de benzina nu are sa vina la intalniri ....dar o sa faca rost pentru amenda si pentru taxa de recuperare certificat de la rar !!

Oricum , cred eu ca asta a fost doar asa ca si "joaca" ...nu ma astept sa-l vad prin oras , mai ales noaptea ...iar daca iese nu cred ca ajunge prea departe !

Comment

• @93mrs-
          eu am atasat poza intrebandu-ma Dow`ul din cate bucati e folia pusa si tu ai zis ca e VT'
          @balacipaul-
          *anul acesta am bacu' , +meditatii
          * s-a inrautatit vremea si micile mele ciubucuri au scazut
          * bani de benzina mai slabut 5l pe saptamana

nu mai sunt bani pentru toate poftele mele,de la un timp le fac pe propriul buzunar,ma multumesc si cu putinul de il am decat deloc

' cat de gros sa am obrazul sa cer zi de zi bani alor mei '
          Last edited by adelin; 18 October 2012, 00:46.
          Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
          http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• asta e ... cresti si tu , termini scoala , te angajezi ... toate la timpul lor !!

Comment

• ai dreptate! toate la timpul lor ! o zi buna va doresc
              Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
              http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Partea proasta la un parbriz foliat e ca se abureste,partea proasta la al tau e ca e pusa din doua bucati si probabil si zgariata,daca puneai o folie de calitate o puteai pune dintr-o bucata si daca erea mai deschisa nici nu se observa!

Comment

• Noua achizitie

KIT ambreiaj sport Logan 1.4 - Brand: Exedy Clutches
                  Attached Files

Comment

• prietene eu am dat 560 ron pt folie 60% asa ca habar nai ce te asteapta !!! daca faci 30 de km pe saptamana si aia numai noaptea ma mir cum vezi!!!!si ziua iti zic eu unde sunt in afara de zona cv9!!!oricum nu stiu ce ai de gand cu 2 buc pe fata!!!eu abia mam obisnuit cu parbrizu spart!!!deci in concluzie dao jos daca vrei sa ai bani in buzunar sau daca nu e masina pe numele tau ...... tot iei amenda!!!!

Originally posted by balacipaul View Post
                    KIT ambreiaj sport Logan 1.4 - Brand: Exedy Clutches
                    uimeste-ne cu pretul!!! ca deaia il vinzi!!!
                    Last edited by DJ-87-DRS; 28 October 2012, 02:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ce ai tata esti beat ..?!!

ce vand ?! )

in plus pe discutii generale nu se vinde... spuneam ca este : achizitie noua !!

Comment

• adeline ..sa faci poze azi !

Comment

• Mai e valabila legea cu cauciucurile de la 1, sau numai cand ninge?

Am si eu un JVC de 8 ani si acm numai primeste niciun fel de cd-uri. Stie careva un service de electronice bun ?
                          sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• la 8 ani .... ce mai vrei ?! il duci la " rabla " ... iei altu' faci si tu un cadou masinii acum de mos nicolae !!

Comment

• s-a dus blocul optic cred, de la atatea cd-uri se repara ! mai merge inca 8 )

cum ramane cu cauciucurile?
                              sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• Cauciucurile sunt obligatorii numai in conditiile in care este zapda sau polei.
                                Cat despre CD-player Paul cam are dreptate
                                Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google