@leo-foarte frumoase stickerele,cel rosu da super pe parasolar,si mie personal mi se mai par foarte reusite cele din ultima poza
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
KRYSTYAN chiar a dovedit ca se implica,il propun ca si coorganizator, impreuna cu Mihai,care este deja,de cei ca ei am nevoie.
Alex,Silviu,Alin astept parerile voastre.Sa nu crede-ti ca uit experianta voastra de aceea va cer parerea.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
eu unu sunt pro...pt ca este un baiat care incearca sa faca ceva!este un baiat care se implica,este prezent la toate intalnirile si cred ca merita sa fie co-organizator!!!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
leo,alex,va multumesc pt apreciere,chiar sunt miscat de propunerea lui leo dar cred ca sunt alti membri mult mai vechi si mai potriviti pt functia de coorganizator.tot timpul,din placere,din pasiune,si mai ales fara nici o pretentie,voi face tot ce pot,atat cat pot ,pt ca LCC sa prospere si membrii LCC sa fie cat mai numerosi.inca o data va multumesc pt.aprecieri!sigpic
Comment
-
Leo, ati gasit un pic de timp ca sa vorbiti la spalatorie?? Niste vecini un pic paraleli cu bunul simt mi-au mozolit masina, as vrea sa dau o talpa sa vad cum iese treaba...
Lucreaza cineva la vreun copy-shop??
Comment
Comment