Originally posted by leo_negrescu
View Post
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
-
de ce sunt eu repezit?pt ca nu mi sa parut normal useru?sau ca fumez un pachet de kent?in fine eu sincer am ramas fara cuvinte!va doresc numai bine!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
2,10 2,10 proba! ma aude cineva?! Eu vad lucururile cam asa : "soldatul romanesc "a fost la datorie si a atars atentia asupra lipsei de bun simt a unui ... (nu pot sa ii zic coleg cu un asemenea ID). Leo eu ( si cred ca si restul colegilor sunt in asentiment ) vreau ca tu sa ramai organizatorul LCCraiova si sa ne continuam drumul care l-am ales.
Mai tarziu daca e cazul pun si poezii.......:dMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
Eu mi-s venit mai in urma si nu cunosc "gasca" prea bine, deci nu voi trage nici o concluzie. Mai mult, nu mai am nici masina, dar m-am simtit bine alaturi de voi si voi continua sa vin la intalniri indiferent cat de greu imi va fi. Hai sa fim puternici si uniti! Sus cu Logan Club Craiova!
Comment
-
O semnalizare a intersectiei.... " unicat ". Oare cum se procedeaza in cazul asta ?!Attached FilesMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
-
O mica boacana...Multumesc mult lui Leo si Alex pentru ajutorul acordat!Baietii de nota 2000 !Am fugit cu spoilarul la vopsit...
Comment
-
Tek_ids, asta-i cumva semnalizarea drumului spre Urzicuta-Bailesti??!! Oricum e foarte tare daca-i pe acolo, am sa fiu atent, ca nu prea circul pe partea aia...Stopu` e pt. atelaju` aluia cu gardu`, nu vezi ca a dat cu caruta-n gard...deci acordam prioritate!!
@93mrs - cum naibii s-a intamplat?? sa rezolvi repede!
Comment
-
Dan la Rond la spalatoria aia pe colt era apa pe jos ,am franat brusc si nu s-a mai oprit dar am tras dreapta si m-am proptit in bordura si in funduletzu unui matiz !Spre uimirea mea matizul nu a avut nici o zgarietura .Maine trebuie sa iau spoilarul de la vopsit...
Comment
Comment