Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma bucur ca ai inceput din nou sa te ocupi,ca daca nu esti u......in fine ma abtin ca apoi iar se supara colegii nostri
    abia astept sa le vad
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• asta e campania de iarna?!
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Se vede clar ca avem un mare lider!Ma bucur foarte mult ca ati inceput sa va implicati!Multa sanatate!Sa ne traiti!

Comment

• putem discuta aici in continuare,in legatura cu intalnirile si ce nu va convine.
          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• ...sau ce va convine.
            Consider discutiile pe forum puerile si lipsite de sens, mai ales ca e ceva de genul "spalatul rufelor in public" .
            Parerea mea este ca la intalniri asa cum se faceau pe toamna, putem discuta tête-à-tête despre orice multumire, nemultumire sau orice alte OZN-uri
            Repet este o parere personala...si deja ma gandesc la o poezie...

Comment

• daca eu am avut puterea sa revin si sa ma ocup in continuare de probleme pe care unii dintre voi le-au uitat,nu vad de ce nici voi nu puteti face asta.de ce decat sa vizionati cum fac altii, mai bine scrieti acolo doua cuvinte.este mai elegant.
              Last edited by leo_negrescu; 22 February 2012, 21:58.

Comment

• ... uşor a scrie versuri
                Când nimic nu ai a spune,
                ÃŽnşirând cuvinte goale
                Ce din coadă au să sune.
                ....

no comment!

Comment

• stefi:nu trebuie sa imi multumesti.
                  care dintre voi a mai fost curios de problemele astea,daca nu stii iti spun eu.DECAT ORGANIZATORUL.tu de cate ori te-ai implicat in problemele clubului,adu-ti aminte de calendarele pe care ai promis ca le faci.nu ai adus nici macar un format de pagina care l-ai promis(uitat acasa).
                  cine a dat in aroganta?
                  tu de cate ori ai fost atent la ce s-a stabilit pt club?
                  tu vrei ajutor din partea clubului,dar nu te-am auzit sa ceri ajutorul?
                  stai linistit ca nici noi nu avem timp asa cum crezi tu.
                  CREZI CA DACA INTRI PE FORUM VEI CUNOASTE SI ALTI OAMENI DE NOTA 20.
                  eu zic sa lasi chestiile astea deoparte,sa vii la intalniri si sa te implici asa cum zici tu ca vrei.
                  am vazut ca asta seara a vizionat si Alin ceea ce se discuta,probabil ca nu vrea sa comenteze nimic si nici sa mai vina la intalniri.
                  daca vreti sa continuam treceti pe discutii generale,please.

Sa o iau cu inceputul :
                  1 - calendarele
                  Ai venit la bloc, ti-am aratat un format, iar sambata la intalnire ai venit cu diplomele si ai spus ca asa vor arata si calendarele. Gresala mea a fost ca am uitat sa aduc modelul de calendar A3, iar la urmatoarea inlanire nu l-am mai luat pentru ca tu deja facui planul.
                  2 - Aroganta.
                  Nu stiu ce ti sa parut tie arogant cand Pipan a zis ca NU SE VREA. Eu am zis ca nu e vorba ca nu se vrea , ci ca unii lucreaza si in weekend, la care tu vi si pui " unii lucreaza si in cursul saptamanii". Are logica ce ai spus tu ? E la fel cum as zice ca bag benzina Carrera 100 si tu ai venii si ai zice ca " ba au scumpit astea biletele la autobuz" , n-are legatura... Deci...unde-i aroganta.. ?
                  3 - Ajutorul
                  Cum pot sa cer ajutorul unui tip precum Pipan, cand la orice intrebare pe care i-o adresez imi intoarce spatele ? Sunt multi baieti de treaba in Club , MRS, Mihai MMH, Ain, chiar si tu, Jos palaria.
                  Problema imensa la noi e ca e invidie, si nu vad de ce.
                  4- cunoscut oameni de nota 20.
                  Pe forum se leaga mici prietenii virtuale, cu Cosmin KYS vorbeam pe forumuri , messenger si facebook, iar la bucuresti ne-am cunoscut, baiat de nota 20 la fel ca SDP si Dany taxi-ul tunat

N-o sa mai vin la intalniri !
                  I My Honda !

Comment

• incurcate meandrele concretului sunt ! ...cam asa ar zice maestrul YODA !
                    si versurile :

" Dormeau adânc sicriele de plumb,
                    Si flori de plumb si funerar vestmint --
                    Stam singur în cavou... si era vint...
                    Si scirtiiau coroanele de plumb."
                    Last edited by Tek_ids; 22 February 2012, 22:44. Reason: am uitat de versuri!

Comment

• pjj-ule.....frana....cand am intors eu spatele cuiva?cred ca ma confunzi!nu cred ca ai apelat la mine cu ceva si nu te-am ajutat,desigur daca am putut!!dar ma intreb....tu pe cine ai ajutat din clubul craiova??
                      aroganta.....imi place de tine ca ai inteles mesaju meu,dar nu ma refeream numai la tine....daca ma uit de cate ori erai trecut si nu ai venit.....in fine....sa nu imi aduc eu aminte ce arogante faci tu cand esti prezent la intalniri!
                      daca aveai ceva de spus,eu zic ca era mai bine sa vii la intalnire si sa imi spui in fata,dar vad ca iti place sa arunci niste acuze din fata calculatorului!
                      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• lasa-l Alex,pe (prietenul celor mai tari baieti)
                        dam si in caini si in pisici,ca sa iesim noi in fata.CU CARRERA 100 CRED CA MA CONFUNZI LA MAXIM
                        VREM DESTABILIZARE.
                        BINE HAIDE PA,CHIAR NU VREAU NICI MACAR SA CITESC CE VEI MAI SCRIE.
                        spune adio LCC.
                        Last edited by leo_negrescu; 22 February 2012, 23:26.

Comment

• eu nu am nimic cu el...dar vad ca el are ceva cu mine!!il astept peste 2 sapt la intalnire si sa imi zica partea cu intorsu spatelui si cu ajutorul in club!cred ca de la avatar i-se trage

Comment

• Tek_ids, mai baga niste versuri...
                            Stimati colegi sper sa dati dovada de moderatie si sa nu lansati atacuri la persoana.
                            Parerea mea este ca este mai bine sa se poarte aceste discutii in mod direct, la intalnirile care au loc.
                            Zi buna va urez!!

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                              eu nu am nimic cu el...dar vad ca el are ceva cu mine!!il astept peste 2 sapt la intalnire si sa imi zica partea cu intorsu spatelui si cu ajutorul in club!cred ca de la avatar i-se trage
                              Sa iti amintesc ultima data cand ai intors spatele si nu ai dat un raspuns la o intrebare simpla ? In parcare la billa, cand te-am intrebat de ce nu ai facut si un difuzor la bara. Ai intors spatele si nu ai raspuns nimic.
                              Cat despre " cred ca de la avatar i se trage" , e un proverb care spune asa " Nu e treaba magarului de unde bea stapanu` apa"
                              I My Honda !

Comment

• mai dar iarasi va aprinsarati?! pe ceata asta......
                                pastrati-va pentru intalniri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google