If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stai linistit ca nu avem capsa pusa pe tine!
Nu te judec,dar vino si tu la intalniri implica-te! mai lasa masina ca tu de fiecare data cand vii esti calare pe ea!Mai ai chef si de mistouri pe deasupra!Sper sa iei si tu atitudine de acum incolo si sa te IMPLICI!Lasa certurile ca am vazut ca de astea esti bun,zimi tu mie mai e cineva ca tine cu certurile?
SAMBATA CAND AM VENIT LA INTALNIRE,TU AI PLECAT...
AM RAMAS CU DOW'U BPM'U,cei 2 baieti noi Darius,si Geordan,intre timp a venit si Pai'u .....ma inteleg destul de bine cu ei;)
Stai linistit ca nu avem capsa pusa pe tine!
Nu te judec,dar vino si tu la intalniri implica-te! mai lasa masina ca tu de fiecare data cand vii esti calare pe ea!Mai ai chef si de mistouri pe deasupra!Sper sa iei si tu atitudine de acum incolo si sa te IMPLICI!Lasa certurile ca am vazut ca de astea esti bun,zimi tu mie mai e cineva ca tine cu certurile?
Este exact invers bai baiatule,tu esti ala laudaros si cu nasu` pe sus!
Sa iti dau un exemplu: am citit in posturile tale ceva de folie si bla bla bla(nu ma intereseaza),te laudai tu ca cunosti si ca ai cunostite,ca nu are politia sa iti faca tie nimic,nu mai e nimeni in craiova cu un Mcv,pff...si ai mai zis o perla la intalnire,dar o sa ti-o zic la intalnire!
sa fii tu sanatos,veziti de treburile tale...nu te mai lua de altii ca nu iti sta bine;)
Pai cand te vad asa laudaros si cu nasu` pe sus cum sa nu ma iau de tine?Revino cu picioarele pe pamant!Nu incerca sa fii cine nu esti! ;)
Daca mai gasim unu ca tine s-a ales prafu` de club!
Pai cand te vad asa laudaros si cu nasu` pe sus cum sa nu ma iau de tine?Revino cu picioarele pe pamant!Nu incerca sa fii cine nu esti! ;)
Daca mai gasim unu ca tine s-a ales prafu` de club!
daca tu zici. . . sa fie ca tine. . . PJJ'u de ce a plecat. . . ?
KYD'u fost organizator...nu prea il mai vad interesat...
. . .
incearca sa fii tu cine esti...nu te uita la altu sa il copiezi;)
@ 93mrs si adelin - va rog sa va potoliti cu chestiile astea!
discutiile generale nu au treaba cu ceea ce discutati voi de ceva posturi incoace!
va rog insistent sa incetati si apreciez daca la intalnire fata in fata puteti sa continua discutia sa vedem unde vreti sa ajungeti
Salutare!!
Ar fi bine sa pastram un ton moderat in discutii pentru a nu degenera intr-o galceava generala.
O alta chestiune in opinia mea - hai sa nu incercam sa facem referiri la alti colegi, in speta Stefi PJJ-ul si Silviu KYD-ul. Consider ca Stefi a avut motivele lui pt. care nu a mai dorit sa participe la intalnirile clubului, decizia sa trebuie respectata de ceilalti membri iar pe Silviu l-am auzit in mai multe randuri ca ar vrea ca ziua sa aiba vreo 48 de ore ca sa aiba timp sa-si rezolve problemele de serviciu si sa acorde atentie si hobby-urilor sale, deci, Adelin, poate-s eu mai batran si nu mai inteleg unele chestiuni...
Cu privire la pozitia lui Marius MRS, aceasta este una corecta, cu care sunt in acord,pt ca toti, de buna voie si nesiliti de nimeni am votat democratic (puterea poporului) ca Leo este organizatorul LCC, in consecinta avem obligatia sa-i acordam tot sprijinul in ceea ce intreprinde pt. afirmarea clubului iar asta v-o spune unul care coordoneaza vreo 400 de oameni pe zona Olteniei...
Ma opresc aici ca sa nu declansez un alt flame, imi permit sa va cer moderatie atunci cand expuneti opinii.
Cu prietenie, LEX-ul
P.S.: Un coleg nou, DRS-ul (daca ma insel in privinta nr. imi cer scuze) zicea ceva de o iesire la iarba verde, sambata/duminica mai contribuim si noi la fondul clubului ca sa realizam ideea colegului, ocazie cu care am putea sa ne cunoastem mai bine??
ca sa se linistesca apele definitiv si sa nu se mai simta dl Adelin complexat si dat la o parte de mine,declar oficial ca din momentul de fata renunt la statul organizator si de membru.fac asta ca sa nu plece si sa nu inceapa sa jigneasca si ceilalti membrii pe care ii citeaza dl Adelin.cu ocazia asta va propun sa il aveti pe acest domn ca si organizator.va garantez ca va va muta de la umbra la soare.
sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
@ LEO - asa cum zicea si dan, ai fost prin vointa clubului, membrilor clubului, deci nu poti renunta
Este pacat ca se gasesc elemente care apar periodic pentru a produce astfel de "busculade" in cadrul clubului, dar stii cum se zice fiecare pasare pe limba ei moare asa ca....
Toate bune!
ca sa se linistesca apele definitiv si sa nu se mai simta dl Adelin complexat si dat la o parte de mine,declar oficial ca din momentul de fata renunt la statul organizator si de membru.fac asta ca sa nu plece si sa nu inceapa sa jigneasca si ceilalti membrii pe care ii citeaza dl Adelin.cu ocazia asta va propun sa il aveti pe acest domn ca si organizator.va garantez ca va va muta de la umbra la soare.
Domnu LEO'...prostia asta a inceput atunci cand s-au facut pozele la hala sus... cand a fost prietenul lui Marius-DOW...mai exact baiatul cu opel astra caravan...83PAI...care m-a rugat sa-i fac polish la usa de la sofer...
nu mai tin minte exact...cine a zis...in loc sa ma integrez in grup fac polishuri
ASTEPT PARERILE MEMBRILOR,''EXCLUS 93MRS'' fara suparare LEO l-ai urcat in cap . . . si te enervezi degeaba...
Voi discutati despre niste intamplari pe care eu nu le cunosc , de aceea nici nu ma bag... am citit discutiile voastre, cred eu ca sunt mult mai multe lucruri bune de facut decat sa va contraziceti si sa va certati .
Zicea bunu' nostru prieten " TEK_IDS " la un moment dat , citez:
" traim in prezent si incercam sa prevedem viitorul " ,
Haideti sa ne bucuram de aceasta vreme, a venit primavara ...este foarte frumos afara, este timpul cand intalnirile trebuie sa ia amploare , sa ne adunam din ce in ce mai multi , sa punem la cale diverse chestii ... eu sunt nou in LCC comparativ cu multe alte persoane care au totusi o vechime, nimeni nu m-a obligat sa vin de fiecare data la intalniri, cred ca orice om este constient de faptu' ca nu tot timpul se poate sa fii liber in weekend ( mai sunt parinti , frati, bunici, socri, etc la care trebuie sa mai mergi din cand in cand ) , ideea este ca in LCC nimeni nu trebuie sa vina cu forta, toti trebuie sa vina cu placere sa se simta atrasi de grup ...ar trebui sa fim mult mai uniti , sa ne cunostem mai bine ... sa ne respectam reciproc, sunt multe de spus insa nu sunt eu in masura sa dau lectii de viata nimanui ...cred ca sunt mult mai multe persoane si mai in varsta decat mine care ma pot completa cu multe.
Daca am spus ceva gresit , rog colegii din LCC sa-mi atraga atentia.
SA FIM UNITI !!
SA FIM SERIOSI !!
SA RESPECTAM !!
SA FIM SINCERI !!
Salut tuturor,nou in LC Craiova .. am ajuns numa la 2 intalniri, ma face-ti sa-mi para rau ca am venit, discutiile astea "tari" se rezolva la o bere (fara alcool) la un mic, la o tabla sau la orice ... FATA in FATA!!!
NU ma pricep eu prea bine la "trebi" dinastea, dar, organizarea unui club ... de orice fel ar fi... cred ca e pt a ne ajuta intre noi!!! NU SA NE CERTAM, Si sa avem ambitii personale sau sa ne dam mari! Parerea mea PROPRIE si personala este sa ne lasam de-o parte orgoliile, sa lasam orice ranchiuna si rautate, si ... sambata sa ne strangem peste 40 de "golani" cu logan, sa ardem niste mititei, si niste poze si sa rupem celelate cluburi... de invidie (fie ca-s logan, fie ca-s bmw, sau opel sau ... caruta lu nea' caisa) cu ce organizatie avem noi la LC Craiova
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment