pai si o poza cu rezultatul lucrarii?! adica sa vada si ochiul nostru cum arata finalul? 30 lei e ok zic eu
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Uite aici link-ul de pe craiovaforum ...gasiti si poze !
http://www.craiovaforum.ro/mecanica-...e-1045952.html
Comment
-
Salut ... abia acu am apucat sa mai intru si eu pe forum... munca + oboseala = lipsa de somn... sigur vroiam si eu cat si DRS autocolant cu sigla logan club da nu-i bai .. mai facem noi rost ;)
Comment
-
domnul GEORDAN........am rezolvat, tipul de la care le-am comandat este pe mess acum, am suplimentat comanda.
o sa vina 10 buc, maine pleaca ;)
toate sunt pe alb!
Originally posted by Tek_ids View Postnu sunt poze cu o consola de logan, dar la pretul asta eu zic ca este ok, merita sa faci.
Da, este ok pretul...oricum este mult mai indicat sa merg la cineva care a mai facut asta ..decat sa ma apuc eu sa experimentez ))
Voi...ce mai aveti de gand, a-ti mai facut modificari, o sa mai faceti ceva... accesorii noi, etc?!
Eu mi-am luat recent niste presuri pentru interior de la real 50 lei, destul de dragute, celelalte se facusera urate rau.
Comment
-
vis a vis de presuri eu am si recomand cele tavita din 5 piese undeva la 90 ron, merita toti banii, parerea mea!
cat despre planuri cu modificari, bricolari pe la masina am podul plin, numai ca duc lipsa de timp sa le pun in practicaMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
exista diferenta intre arcurile de pe spate de la un logan si un mcv? bara torsiune direfita prinderea arculor?Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
-
da, h11 e la ph1 ...dar i-am dat lu DRS un set de becuri cu smd ptr proiector si mi-a zis ca nu vine bine pe montura...asta inseamna ca e alt h..
App.. pentru prima data in 4 ani m-a oprit politia si s-a legat de toba mea...si au vrut sa-mi ia certificatul !))
Eram acum cateva minute pe CANAL ( str. raului ) si ...aveam cam 5000 - 6000 rotatii in viteza a 4-a imaginati-va cum urla toba... si era razie imediat la semafor .. am capat spree norocul meu ...doar cu un 70 lei ptr centura...super de treaba politistii , bineinteles ca am pus si reductia imediat ca sa nu mai urle ..pff !!
Comment
Comment