MRS-ul are tot h11 in proiectoare si e ph2
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aveti grija cu "modificarile" la masini, sunt faine si incanta ochiul, dar, cand e ordin, se executa, nu se discuta...bate vantu` prin bugetele anemiate de "criza" si mai tre` adusi ceva morocani, ca deh, ce dreaq, vin alegerile, de o chiftea, o galeata colorata, un sort, un kil de faina, de unde?? Paul, bine ca scapasi doar cu atat!! Succes!
Comment
-
damon, multumesc frumos...asa este ai dreptate, mereu inainte de sarbatori se fac astfel de razii... acum ca tot mai vin si alegerile :d ;))
Poate ne vedem azi la intalnire !!
bafta
Originally posted by tyger89 View PostMRS-ul are tot h11 in proiectoare si e ph2
ceao
Raspunsul este urmatorul:
si ph2 are tot H11, doar ca...se pare ca era vorba de polaritate!!
-----------------------------------
ADUNARE ...ADUNARE !!!
ANUNT IMPORTANT !!!
Pentru duminica 08.04.2012 - PETRECERE LA IARBA VERDE !!
ORA 14:00 INTALNIRE IN PARCAREA PRESTIGE
ORA 14:30 plecam catre locul pe care o sa-l stabilim de comun acord pana atunci !!
O sa avem nevoie de 1-2 gratare ... ( cine are pe acasa sa posteze aici )
Si o sa mai avem nevoie de 1- 2 baieti care sa se ofere voluntar sa faca pe bucatarii ( cu siguranta o sa fie ajutati si de ceilalti , doar ca trebuie totusi sa fie cineva in permanente acolo ) ..o sa avem noi grija sa -i stergem pe frunte cu servetele ..si sa tine-m paharelul de bere fara alcool rece si la indemana!!
Eu unu' o sa vin insotit, asa ca ...fiecare dintre noi poate sa invite : fratele, sora, prietenul, prietena ( ca doar e petrecere ) !!
In functie de cate persoane o sa ne strangem , o sa stabilim de comun acord pe 08.04.2012 cat banuti o sa punem , oricum nu o sa trebuiasca o suma foarte mare, cred ca 10 - 15 ..maxim 20 lei de persoana ar fi de ajuns!!
Una din locatii ar fi asa cum a zis si domnu' URS ...in zona SIMNIC ( el stie mai bine ) ...o poienita foarte frumoasa.
Cine stie alte locuri sa posteze aici!!
Comment
-
Originally posted by balacipaul View Postda, h11 e la ph1 ...dar i-am dat lu DRS un set de becuri cu smd ptr proiector si mi-a zis ca nu vine bine pe montura...asta inseamna ca e alt h..
App.. pentru prima data in 4 ani m-a oprit politia si s-a legat de toba mea...si au vrut sa-mi ia certificatul !))
Eram acum cateva minute pe CANAL ( str. raului ) si ...aveam cam 5000 - 6000 rotatii in viteza a 4-a imaginati-va cum urla toba... si era razie imediat la semafor .. am capat spree norocul meu ...doar cu un 70 lei ptr centura...super de treaba politistii , bineinteles ca am pus si reductia imediat ca sa nu mai urle ..pff !! :hi2:
Comment
-
da alin, aveam cam 120 km...poate am exagerat cu 5000 - 6000 .. exact de la jumatatea raului spre brestei ...am calcat-o urat !! m-am luat cu cineva la intrecere.
ai dreptate la 5000 - ai fix 150 km ( pff , ce te mai pricepi )
APP. EU AM SUPSPENSIE STOCK ...PENTRU TINE NU ERA POSIBIL, AVAND IN VEDERE CUM E STRADA PE ACOLO ( MAI APARE CATE UN CAPAC DE CANAL )
dar , nu cred eu ca asta este ceva foarte interesant... tu nu zici nimic de intalniri ... nu mai vii si tu deloc... uite ce-am propus pentru 08.04 duminica, iti iei iubita si vii si tu , mai sunt si altii care au masinile cu suspensie sport si lasate asa jos ca a ta.. dar vedem noi pe unde le lasam sa fie bine, oricum nu am hotarat pentru o anumita locatie !!Last edited by balacipaul; 1 April 2012, 13:56.
Comment
-
Originally posted by DJ-87-DRS View Postma bagat pe lista pentru duminica ;)) si sa nu ma uiti si pe mine cu stikeru;)
Stikerele o sa le iau maine de la posta, ne putem auzi la un tel sau ...in weekend !
O sa incep lista pentru weekend-ul urmator ... te anunti si tu acolo ;)
eu o sa vin doar duminica!
Comment
-
Originally posted by adelin View Postexista diferenta intre arcurile de pe spate de la un logan si un mcv? bara torsiune direfita prinderea arculor?
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031 View Postsuspensia de clio merge pe fata dar pe spate nu merge . Bara de torsiune ai decat pe fata dar nu are nici o treaba cu suspensia...
am inteles ca pe fata trebuie modificat la strung asta nu este o problema se rezolva...dar sunt in dubii pe spate daca este compatibil ;)
cat despre...taierea arcurilor o spira am vazut la Andrei ANT'u... i s-au dus telescoapeleLast edited by adelin; 1 April 2012, 17:56.Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031 View Postpe SPATE NU MERGE !!!! mai ai dubi acum?
taiatul arcurilor nu e o problema ,poti cobora masina din arcuri pana la 10cm fara sa uzezi amortizorul ;) ,golful si loganul sunt 2 masini total diferite
daca m-ai ajuta? si cat m-ar costa toata nebunia asta?Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
Comment
-
ADUNARE ...ADUNARE !!!
ANUNT IMPORTANT !!!
ORA 14:30 plecam catre locul pe care o sa-l stabilim de comun acord pana atunci !!
Si o sa mai avem nevoie de 1- 2 baieti care sa se ofere voluntar sa faca pe bucatarii ( cu siguranta o sa fie ajutati si de ceilalti , doar ca trebuie totusi sa fie cineva in permanente acolo ) ..o sa avem noi grija sa -i stergem pe frunte cu servetele ..si sa tine-m paharelul de bere fara alcool rece si la indemana!!
Eu unu' o sa vin insotit, asa ca ...fiecare dintre noi poate sa invite : fratele, sora, prietenul, prietena ( ca doar e petrecere ) !!
In functie de cate persoane o sa ne strangem , o sa stabilim de comun acord pe 08.04.2012 cat banuti o sa punem , oricum nu o sa trebuiasca o suma foarte mare, cred ca 10 - 15 ..maxim 20 lei de persoana ar fi de ajuns!!
Una din locatii ar fi asa cum a zis si domnu' URS ...in zona SIMNIC ( el stie mai bine ) ...o poienita foarte frumoasa.
Pagina de FACEBOOK :
http://www.facebook.com/pages/Logan-...96845223760576
Comment
-
Originally posted by balacipaul View Post
ADUNARE ...ADUNARE !!!
ANUNT IMPORTANT !!!
Pagina de FACEBOOK :
http://www.facebook.com/pages/Logan-...96845223760576
hmm... ...de ceva timp avem organizatie buna
asta ma bucura;) pe viitor sper sa fim cat mai multi LOGANISTI:>
BALACIPAUL...ne-ar fii de folos un fotograf bun!!?!! ce ziceti de asta?Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
Comment
Comment