Ai incercat un VT cu ele albe?ceva de genul jantelor lui Dsign,chiar sunt alt model...
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
ADE - fa plangere la judecatorie si poti pune martor pe unu` din baietii din club...asta ca sa nu stai pe bara acu` de sarbatori.
Paul, sincer, nu da deloc bine auriul ala, mai bine lasa-le asa cum is acum decat sa le dai culoarea aia - parerea mea...
Comment
-
nea...
parerea mea ca teai complicat prea mult cu culoarea aia... una e subaru alta e logan....intradevat tu ai avut ceva in imaginatie culaoarea masinilor.. dar.... iati ceva mai mmare si cu spitele de la jante mai despartite.. ca deaia nu prea merge... parere mea;)) take care;)
Comment
-
@balacipaul - dupa razboi multi viteji se arata (fara suparare). Eu zic ca da bine, oarecum mai trebuie facut "clean" pe masina, adica sa fie numai albastru si jantele aurii poate discutam la intalnire in direct despre astaMai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
Nu facem si noi ceva in genul asta : http://www.loganclub.ro/forum/suntem...dt-t30228.html
Nr de telefon, adrese mail , nume
Comment
-
nu stiu ce sa zic... cu ce ne ajuta!?
trebuie sa stie toata lumea datele noastre ? in mare ...noi avem numerele de tel. si id-urile de mess. ale membrilor din club !!
----------------------------------
Este miercuri... ar trebui sa va mai dati cu parerea despre locatia pentru Duminica..!!
Gratar cine are pe acasa?!!!
Comment
-
probleme pompa benzina. . .???
-am mers pe canistra undeva in jur de 15KM-
-am ajuns la benzinarie. am alimentat de 30lei,platesc toate bune si frumoase.
-ma urc frumos in masina,pun contactulcanistra aprinsa.
- fac diagnoza pt a vedea cati litri de benzina sunt...12L,la 12 dupa calculele mele daca nu ma insel ar trebui sa fie 1/2liniute la benzina dar BECUL APRINS:|
--care este schema de nu mai indica liniutele la benzina:| --
Originally posted by adelin View Postprobleme pompa benzina. . .???
-am mers pe canistra undeva in jur de 15KM-
-am ajuns la benzinarie. am alimentat de 30lei,platesc toate bune si frumoase.
-ma urc frumos in masina,pun contactulcanistra aprinsa.
- fac diagnoza pt a vedea cati litri de benzina sunt...12L,la 12 dupa calculele mele daca nu ma insel ar trebui sa fie 1/2liniute la benzina dar BECUL APRINS:|
--care este schema de nu mai indica liniutele la benzina:| --
* ceva in genu aveam 14L tot becul aprins...am saturat-o putin de benzina 30L spre final...fericit... acum nu ii dau de cap:| cand fac diagnoza imi arata 2linii dar dupa...becul din nou aprins:|
Comment
-
Si mie mi s-a intamplat chiar acum am 11 L de benzina in ea si imi arata rosu , daca ma duc si bag de 20-30 RON acum imediat apar 2-3 liniute)
Comment
-
Pai daca are 11 L in ea si mai bagi inca 5 sunt 16 L si atunci ar trebui sa apara 2-3 liniute.
Comment
Comment