Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mda, no comment..ce bine ar fi sa mearga motorul pe apa ))

Comment

• Haha , chiar ca ar fi bine sa mearga pe apa ) Si astia tot scumpesc benzina o sa ajunga la 10 RON / LITRU
      LoganClub Craiova

Comment

• Cam asta am gasit studiind si alte forumuri :

"1. Joja de combustibil măsoară doar de la 0 la 50 de litri. Nu afişează ce este peste 50 de litri.
        2. Joja de combustibil are o eroare medie de +2-3 litri. Deci la 25 de litri reali ea vă spune că aveţi 27-28 de litri.
        3. Joja de combustibil nu măsoară/afişează decât din litru în litru.
        4. Cu cât cantitatea de combustibil scade, cu atât valoarea citită de joja de combustibil se aproprie mai mult de realitate, precizia ei fiind destul de bună când se ajunge sub 10 litri.
        5. Când se aprinde martorul pentru rezervor gol mai sunt aproximativ 5 litri de combustibil. Acesta este poate indicatorul cel mai sigur dat de joja de combustibil, pe care te poţi baza.
        6. Rezervorul este făcut să cuprindă 50 de litri.
        7. În spaţiile de expansiune ale rezervorului şi în tubulatura de alimentare mai încap aproximativ 15 litri.
        8. Nu se recomandă deloc umplerea la refuz a rezervorului!
        9. În mod normal ar trebui să opriţi alimentarea la al 3-lea declick al pompei, când în rezervor ar trebui să fie aproximativ 50 de litri
        . "

Acum fiecare cu calculele lui !
        Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Pfff eu l-am umplut cand am plecat in concediu cu 59 de litrii , dar de atunci nu am mai facut prostia asta ca tot asa mi-a zis cineva ca nu e bine. Deci de acum doar 50 L trebuie bagati bine ca stiu. La skoda de exemplu am o rezerva de 7 L are in buton pe care se apasa cand bagi pompa si baga 7 L in plus de capacitatea rezervorului , probabil tot pe tubulatura ....

Cine se pricepe sa regleze cablul de acceleratie ? Se apasa foarte tare la mine , zici ca e sport )))
          Last edited by Shadow; 5 April 2012, 09:32.
          LoganClub Craiova

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post

ADUNARE ...ADUNARE !!!

ANUNT IMPORTANT !!!

Pentru duminica 08.04.2012 - PETRECERE LA IARBA VERDE !!

ORA 14:00 INTALNIRE IN PARCAREA PRESTIGE
            ORA 14:30 plecam catre locul pe care o sa-l stabilim de comun acord pana atunci !!

O sa avem nevoie de 1-2 gratare ... ( cine are pe acasa sa posteze aici )
            Si o sa mai avem nevoie de 1- 2 baieti care sa se ofere voluntar sa faca pe bucatarii ( cu siguranta o sa fie ajutati si de ceilalti , doar ca trebuie totusi sa fie cineva in permanente acolo ) ..o sa avem noi grija sa -i stergem pe frunte cu servetele ..si sa tine-m paharelul de bere fara alcool rece si la indemana!!

Eu unu' o sa vin insotit, asa ca ...fiecare dintre noi poate sa invite : fratele, sora, prietenul, prietena ( ca doar e petrecere ) !!

In functie de cate persoane o sa ne strangem , o sa stabilim de comun acord pe 08.04.2012 cat banuti o sa punem , oricum nu o sa trebuiasca o suma foarte mare, cred ca 10 - 15 ..maxim 20 lei de persoana ar fi de ajuns!!

Una din locatii ar fi asa cum a zis si domnu' URS ...in zona SIMNIC ( el stie mai bine ) ...o poienita foarte frumoasa.

Cine stie alte locuri sa posteze aici!!

Pagina de FACEBOOK :

http://www.facebook.com/pages/Logan-...96845223760576
            Este joi... nu mai zice nimeni nimic, locatia ramane zona Simnic - pe malul amaradiei ??

Mai aveti alte propuneri !?!

Comment

• Ori acolo , ori la JIU sub pod )
              LoganClub Craiova

Comment

• pana la urma decidem atunci ...unde mergem , ar fi bine si la jiu sub pod daca este acolo unde ma gandesc eu ... desi nu am fost imi imaginez ( acolo daca se pune sa ploua avem " adapost " ) !!

Comment

• Originally posted by adelin View Post
                  probleme pompa benzina. . .???
                  -am mers pe canistra undeva in jur de 15KM-
                  -am ajuns la benzinarie. am alimentat de 30lei,platesc toate bune si frumoase.
                  -ma urc frumos in masina,pun contactul canistra aprinsa.
                  - fac diagnoza pt a vedea cati litri de benzina sunt...12L,la 12 dupa calculele mele daca nu ma insel ar trebui sa fie 1/2liniute la benzina dar BECUL APRINS:|

--care este schema de nu mai indica liniutele la benzina:| --

s-a mai intamplat in trecut...speriat...am dat un telefon lui ALIN (31-AIN)
                  * ceva in genu aveam 14L tot becul aprins...am saturat-o putin de benzina 30L spre final...fericit... acum nu ii dau de cap:| cand fac diagnoza imi arata 2linii dar dupa...becul din nou aprins:|
                  e f simplu;) cand faci diagnoza mai tii putin apasat pe butonul acel din bord ca sa dai reset la tot CB si dupa aia pui contactul si o sati arate de cate linii ai benzina...la 12 litri trebuie sa ai 2 linii la 9-10 ti se stinge una si canistra se aprinde cand mai ai 5.5 litri;) asta daca ai incercat sa faci diagnoza cand tii se aprtinde canistra o sa vezi ca iti apare 6L si o linie;)

Comment

• Originally posted by DJ-87-DRS View Post
                    e f simplu;) cand faci diagnoza mai tii putin apasat pe butonul acel din bord ca sa dai reset la tot CB si dupa aia pui contactul si o sati arate de cate linii ai benzina...la 12 litri trebuie sa ai 2 linii la 9-10 ti se stinge una si canistra se aprinde cand mai ai 5.5 litri;) asta daca ai incercat sa faci diagnoza cand tii se aprtinde canistra o sa vezi ca iti apare 6L si o linie;)

MERCI MULT DARIUS
                    Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                    http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Deci tin apasat pe buton pun contactul , iar cand incep acele sa se mist , continui sa tin pe buton si se reseteaza CB ?
                      LoganClub Craiova

Comment

• mda ....

----------------------------------

Pff... sper ca vremea sa nu ne strice planurile !!!
                        Last edited by balacipaul; 6 April 2012, 20:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ..

Originally posted by balacipaul View Post
                          mda ....

----------------------------------

Pff... sper ca vremea sa nu ne strice planurile !!!
                          am fost ieri la baietii care iau pus autocolant pe consola din mijloc lui paul BPM si miam aplicat si eu autocolant pe consola si o sa le mai fac o vizita astazi pentru a-i pune folie pe luneta o sa va arat astazi rezultatele...;))

Comment

• bravo !!!

abea astept sa vad maine!!

Comment

• pff...astazi la intalnire...s-a deschis subiectu' de permisu meu)
                              am venit insotit de tata'... sper sa vad cheile de la masina:|
                              daca nu-----
                              nu s-a putut da la intors cu nenea' am dat cu semnatura) si am plecat...cum nu s-ar fi intamplat nimic...
                              Last edited by adelin; 7 April 2012, 18:02.
                              Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
                              http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif

Comment

• Am o propunere!!

Vreau ca de acum inainte...( exceptie fiind intalnirea de maine si weekend-ul urmator cand de altfel sunt Sf. Paste ) la fiecare intalnire sa ne ocupam cu totii ( pe cat se poate ) de cel putin o masina din LC CRAIOVA, in sensul ca :

- ajutam respectivul membru sa faca : anumite retusuri , montaj diverse elemente , etc.

Ca si exemple:

Intalnirile trecute au fost ajutati :

DRS-ul ( montaj numar inmatriculare fara suport, modificare proiectoare si instalare leduri ) , DNI-ul (montaj numar inmatriculare fara suport) , DOW-ul (reglaj suspensie sport ) ...etc

Vreau ca aceste actiuni sa ia amploare ...sa fim mult mai activi , fiecare membru sa ceara ajutorul celorlalti colegi ( grupului )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google