If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
alexandru .... este doar o concluzie d'a ta , suntem ok din multe puncte de vedere, vino si o sa te convingi !!
Sunt cateva persoane care migreaza din LC CRAIOVA - in LC BANIE si invers ( au ales sa fie " liberi " ) , pentru noi nu este nici un fel de problema, pana la urma poate sa vina tot LC BANIE in LC CRAIOVA... numai daca vor !!
Daca ai nelamuriri, vino si o sa primesti raspunsuri.... te asteptam !
alexandru .... este doar o concluzie d'a ta , suntem ok din multe puncte de vedere, vino si o sa te convingi !!
Sunt cateva persoane care migreaza din LC CRAIOVA - in LC BANIE si invers ( au ales sa fie " liberi " ) , pentru noi nu este nici un fel de problema, pana la urma poate sa vina tot LC BANIE in LC CRAIOVA... numai daca vor !!
Daca ai nelamuriri, vino si o sa primesti raspunsuri.... te asteptam !
of of of ne dam si noi cu parerea asa...dezorganizare totala.)daca vrea domnu alexandru sa vina si daca este organizeaza el ce vreaD
Ar fi foarte bine daca nu ati face 20 de conturi sa postati ba ca suntem dezorganizati , ba ca sa posteze fiecare la rubrica my ride si etc. Din moment ce nu faci parte dintr-un colectiv si nu te duci sa vezi despre ce este vorba nu stiu cum poti afirma ca este cineva dezorganizat.
Sunt curios sa vad daca vi la urmatoarea intalnire
PS : Adelin ne uitam joi la masina sa vedem cum arata burdufu` de la planetara daca vine si Mihai , sunt mai multe pareri
Azi am facut si eu CLEAN la grila fata ... maine o sa merg cu masina la service, am cateva elemente de vopsit ( inclusiv spoilerul fata cu tot cu grila ) .
Ce parere aveti despre elementele acelea de plastic care se ataseaza pe buza aripilor... cat de utile sau daunatoare sunt?!!
Ma bate gandul sa-mi pun datorita pietricelelor care sar de la roti.
Azi am facut si eu CLEAN la grila fata ... maine o sa merg cu masina la service, am cateva elemente de vopsit ( inclusiv spoilerul fata cu tot cu grila ) .
Ce parere aveti despre elementele acelea de plastic care se ataseaza pe buza aripilor... cat de utile sau daunatoare sunt?!!
usor. . .usor intra 'virusul' si in tine frumos
imi place mergi simply cleann
exclus elementelor care se monteaza pe buza aripilor
daca ai observat la Marius-DOW intra rugina... cand speli masina ramane apa...mai ales la ploi...apa cu nisip...jale
iti dau exemplu chederul de la usi exterioare dal jos si vezi daca ai rugina
nu prea da bine culoarea capotei cu stema clean
spoilerul albastru total,capota negru.. . .
incearca ceva UNIC
Am fost azi la service, dar nu au timp sa-mi faca toate elementele, o sa-mi vopseasca decat spoilerul fata, iar dupa SF. PASTI o sa merg sa vopsesc si restul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment