Good Point - @ balacipaul
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hahahaha)
Oricum cei de la asigurari vor face investigatii sa vada cine a zgariat-o o sa intrebe la politie daca s-a anuntat fapta. O sa dureze ceva. Sfatul meu este sa nu faci chestia asta.
Comment
-
Originally posted by balacipaulDaca vorbesti pe aici ..si faci ce-ti propui ..poate te vad "porumbel" ...!!
Pff..nu ai minte deloc.. chestiile astea se vorbesc in particular, nu pe forum !
Aici lasi ..o "mare dovada" imptriva ta... !!)
Comment
-
-
Originally posted by Tek_ids View Posteu cred ca discutiile astea nu isi au rostul aici ! oricum la intalniri se pot obtine informatii utile ......
Adelin sa stii ca nu invidie te sfatuiesc unii colegi de forum!
Comment
-
Originally posted by balacipaul View Postadeline..sunt curios ce-ti mai debiteaza mintea??
Pentru urmatoarea intalnire o sa iau un XP la mine...sa-ti instalez WINDOWS-ul) ..poate iti revii si tu , fitzi-ar curu' al draq!
un pic de ghinion...in brazda la sc24,trecerea de pietoni erau tovarashi capitani,dar repede intre blocuri
am bagat la cap ce mi-ai zis
Comment
-
Aelin are o grava problema. Cred ca nu stie sa citeasca.
Domnule Adelin .....moderatorii ti-au scris in majoritatea posturior sa nu dai QUOTE la ultimul post, si tu parca faci acest lucru voluntar.
Credeam ca doar la sectiune my ride ai probleme , dar vad ca si in discutii generale te umfli precum cocosul si te apuci sa afirmi ca dai turul masinii cu un cui doar ca sa o repari.
Daca ai peste 18 ani am pretentia sa te pui din nou pe sine pentru ca momentan esti deraiat.
Originally posted by balacipaul View Postadeline..sunt curios ce-ti mai debiteaza mintea??
Pentru urmatoarea intalnire o sa iau un XP la mine...sa-ti instalez WINDOWS-ul) ..poate iti revii si tu , fitzi-ar curu' al draq!
real power..... diesel power by
Comment
-
ADELIN
Tu sa bagi la cap?!
Pff... fie vorba intre noi, si fara suparare ..mereu ti se atrage atentia ??!
Faza cu "casco" ... nu te gandesti si tu ca forumul asta e liber, poate sa citeasca si un politist si un inspector de daune si in acelasi timp este foarte usor sa verifice dupa numarul de masina pe care-l ai postat pe net ... unde ai asigurare si sa dea un " QUOTE " ( asa cum iti place tie ) mai departe " la cine trebuie " ... si sa astepte momentu' cand o sa faci prostia pe care-ai zis-o pe net.
Pe tine chiar nu te sperie nimic... de faza cu permisul nici nu mai vorbesc, ar fi mai bine sa lasi masina aia deoparte pana ce-l ridici ...!!
Chiar nu te gandesti ca lucrurile astea pot sa-ti afecteze viitoru' , sau pe tine nu te intereseaza viitoru' , traiesti doar in prezent??!?!
Ti-am dat un sfat... cand vrei sa faci sau sa spui ceva , inainte de a pune in practica, se te intrebi in mintea ta ... : " oare acest lucru ma ajuta cu ceva , sau ma pune in postura de a ma certa sau de a da explicatii cuiva" ???!!
Comment
-
''de faza cu permisul nici nu mai vorbesc, ar fi mai bine sa lasi masina aia deoparte pana ce-l ridici ...!!''
Nu mai are nici permis si inca mai merge cu masina???
Pentru cazurile acestea exista transportul in comun sau bicicleta .
Adelin.......... maine sau poimane o sa cunosti si tu o persoana de sex opus. Ma intreb ce o sa faci??real power..... diesel power by
Comment
-
s-a inteles domnilor
pentru joi la intalnire . . . daca are placerea careva si este in drumul meu sa ma ia si pe mine
Comment
-
Comment
-
Originally posted by balacipaul View Post60 lei + un drum la pielesti
Comment
Comment