Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O sa ma duc si eu sa imi pun folie pe consola ca e urata asa )

Mersi DNL , DOW , ADS (omu` cu bormasina) si restul pentru ajutorul acordat la montarea telescopului pentru capota.

DNI stii sa imi schimbi ledul din stanga la butonul cu impuls ?! Si imi mai poti face rost de unul pentru geamul din dreapta ?
    LoganClub Craiova

Comment

• Paul da jos bateria si spala cu multa apa si cu o pensula. Bateria mea are o tevusca acolo sus in stanga, care vine in tava de plastic de sub ea, verifica si scurgerea sub masina a tavii cu ocazia asta desi nu cred ca are cum sa fie infundata. baca ai afectata vopseaua ar cam trebui sa dai cu ceva pentru retusuri...
      Cum zici ca sta capota fata de aripa?!
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• se vede putin mai ridicata fata de aripa...cam 2 mm !!

Comment

• Paul intoarce telescopu asa cum l-am pus la Shadow, este mai subtire acolo si nu mai deranjeaza capota cu nimic
          sigpic

Comment

• Eu zic ca asta este dezavantajul telescopului lung si lipsa unei gauri suplimentare, Catalin (HAM) a vazut la Marius (MRS) cum vine si nici eu nu am vazut ceva denivelat acolo. Incearca sa mai intorci in jos din buza aripii, unde calca pe ea telescopul si vezi atunci!
            E buna si ideea cu rotitul telescopului, dar nus cum ai prinerile dupa rotire!
            Last edited by Tek_ids; 24 April 2012, 10:06. Reason: deh varsta....

Comment

• E mai confortabil sa il ai lung ca sa nu mai dai gaura. Dar este mult mai practic sa fie scurt ca sa nu ai probleme de genul.
              LoganClub Craiova

Comment

• pai eu zic ca scurt, gen portbagaj megane 1 e cel mai ok !

Comment

• Daca mai are cineva nevoie de telescop sa ma contacteze ca il servesc cu mare placere!

Comment

• MRS, ai pe cineva la dezmembrari de Daewoo??

Comment

• M-am uitat azi cu atentie, atinge buza aripii ...partea interioara spre baterie este vorba de vreo 10 cm , se va rezolva ...o sa indoi foarte butin acea buza !!

App.. mi-au venit aerisitoarele de P308 !!

Sper sa am timp sa le si montez azi maine .
                      Attached Files

Comment

• interesante aeratoarele cred ca o sa dea bine, spor la lucru .
                        sigpic

Comment

• Frumoase rau. Ce pret ? Ai idee daca se poate inchide aerul. Din cate stiu loveste in spate clapeta de inchidere
                          LoganClub Craiova

Comment

• se inchide doar daca il pui sa bata in alta parte(picioare, parbriz)altfel nu cred pentru ca noi daca nu ma insel nu avem clapeta de inchidere, asta numai daca nu au aeratoarele alea cumva in spate ceva de genu
                            sigpic

Comment

• Pai noi nu avem clapeta de inchidere dar aeratoarele astea au. Pentru ca au jos butonul de inchidere si ala trebuie sa actioneze o clapeta care teoretic este tot pe acel aerator. La noi inchizi aeratorul cu mana )) si ai rezolvat problema
                              LoganClub Craiova

Comment

• tocmai asta iti ziceam si eu mai sus dar m-am exprimat gresit, ca sa intelegi si tu trebuia sa iti zic ca are capac.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google