Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• termometrul asta zic eu ca se preteaza la masina
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Are cineva o masina cu carlig pentru remorca ?
      I My Honda !

Comment

• Am eu. Pentru ce iti trebuie stefi?
        sigpic

Comment

• shadow ... ca si model da...se potrivesc, sper ca nu vrei sa le iei pe astea )))

tu vezi cat costa ?!?
          price: US $34.99
          +
          Shipping: $129.55 UPS

Pff ))

mIHAI MMH ...da , este dragut ...dar parca as opta tot pentru cel anterior pe care l-a postat shadow si pe care de altfel l-am si comandat si stii de ce, vreu sa-i gasesc un loc unde sa-l montez in asa fel incat sa nu iese in afara precum o "ciuperca", sa decupez undeva si sa-l bag acolo, nu-mi place sa fie atasat/lipit pe bord..

Bine, fiecare cu planurile si ideile lui ...
          Last edited by balacipaul; 25 April 2012, 15:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @ balacipaul - ai dreptate, dar ala facut de colegul de pe forum mi se pare super ok, dar ....cam scumpicel.
            Eu o sa aleg cred varianta care am zis mai ales ca are interior \ exterior, silueta de autoturism plus iluminare pe pozitii, etc., iar ca pozitionare..loc e destul in bordul de logan !

Comment

• da mihai, e mult mai dragut asta de care zici tu ...eu am apucat sa cumpar 2 dinale ( ptr mine si ptr shadow ) ... faza e ca oricum am pe symbol ceva asemanator care indica doar exteriorul ...in plus ca si compensare am pe pager-ul de la alarma functie pentru temperatura interioara si chiar functioneaza!!

Comment

• aeratoare pgt 308

Astaseara am montat un aerator ... arata super, doar ca s-a adeverit faptul ca nu o sa ramana functionabil butonul ON/OFF asta pentu ca aeratorul are 10,50 cm si am taiat din el 4 cm ...din start s-a eliminat clapeta din spate !!
                Oricum nu este un inconvenient grav, depinde de fiecare eu folosesc aeroterma de regula doar sus la parbriz si jos la picioare ...foarte rar sa bata in fatza !!
                Attached Files

Comment

• Da frumos , meserieeee ) . Nu vreau sa le iau ca am vazut ca e mult transportul.
                  LoganClub Craiova

Comment

• Te referi la twitere .. ca nu vrei sa le iei , nu!?!

Ma prinsai eu ..dar fii mai explicit sa inteleaga si ceilalti ..

Ma bucur ca-ti place aeratoru' meu ..maine seara le pun pe toate !!

apropo de semnalizarile alea de am zis eu acum cateva zile...de sunt pe leduri si vin atasate in spatele oglinzii ( pe sticla ), uite ca s-au pus si pe logan ..dau destul de bine, mi-ash cumpara si eu ..dar pacat , nu le pot pune pentru ca am atasate oglinzi dintralea micute pentru unghiu' mort ..dar daca stau bine si ma gandesc, poate chiar le dau jos pe alea micutze... ca da prea bine noaptea cu sageata aia pe oglinda parerea mea!!

http://www.youtube.com/watch?v=wU7zj8c85tg
                    Last edited by balacipaul; 25 April 2012, 23:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Da paule dar merge sa muti oglinduta in partea dinspre masina
                      sigpic

Comment

• @balacipaul - vezi asta tot ziceam eu de aeratoare, dar per ansamblu arata bine, schimba aspectul plansei de bord!

Comment

• Dupa cum am zis trebuie taiat capacul de inchidere a aeratorului pentru ca nu intra orice ii faci

@ Paul : doar nu crezi ca dadeam 150 de dolari pe 2 twiteere
                          LoganClub Craiova

Comment

• ;)))

m-am gandit ca nu ai vazut transportu' :P

Comment

• Paul sa ma suni azi cand ajungi de la serviciu acasa sa vin sa te ajut cu aeratoarele, sincer nu imi place ce ai facut acolo se vede gaura jos
                              sigpic

Comment

• ;))) aa.. pai nu e gata , l-am bagat acolo doar, dar nu ramane asa...mai trebuie taiat din ele 1-2 mm pe lungime !!!

Merci mult de intentie ...app pe celelalte 3 deja le-am taiat cum trebuie sunt finisate mai ramane decat buza de la bord s-o slefuiesc !!

te sun ...!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google