If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@gigi75 - cotiera de leguma?
Merge pusa prin deplasarea spre exterior a scaunelor. Data viitoare incearca sa scrii corect din punct de vedere gramatical si cat mai romaneste!
Bafta la modificari!
@gigi75 - daca ai treaba sa stii ca eu nu te retin...
Cred ca este singura modalitate de montare a consolei de Laguna.
Desigur problema capitala este modul in care se face imbinarea dintre plansa de bord si cotiera.
Paul in afara de autofranta, parca asa se numeste cel de pe str. Fulger altul nu stiu. (are niste preturi care te lasa fara aer...)
Daaa... asa este, am fost ieri la ei, intradevar au preturi foarte mari, apropiate de pretul produselor noi.
Eu am nevoie de o pompa de servodirectie, si mi-au cerut 10 mil acolo, in conditiile in care in alte parti pretul este cuprins intre 4,5 - 7 mil second hand, doar ca acum nu mai gasesc niciunde ...numai Bucuresti, Constanta, etc !
Chiar nu stiu ce sa spun, sincer nu m-am interesat... chiar mi-ai dat o idee grozava, o sa incerc cumva sa intreb pe cineva care lucreaza in domeniu si sa poata sa-mi dea un raspuns exact.
De pe internet, nu prea as face comanda, mai bine m-as duce dupa caz la Bucuresti, Tg-jiu, Vilcea, etc. s-o iau si in acelasi timp s-o si probez , cu Symbolul fac Bucuresti'ul cu 150 LEI dus/intors !
Super tare, am descoperit un logan cu suspensie pneumatica !
Chiar imi place, mi-as dori si eu asa ceva pe masina, dupa cate am inteles de la cineva ar costa cam 1500 euro kit-ul, nu stiu cat de relevanta este informatia.
Insa, observ si un mic " minus " ... posibil sa fie si din setari !
Priviti urmatorul link si acordati putina atentie intre secundele 27 - 32 !!
mIE personal mi se pare o chestie foarte nasoala, cum se imbulzesc farurile cu spoilerul si capota in acelasi timp !!
Cine este interesat sa se treaca pe lista de mai jos, si in cel mai scurt timp sa strangem banii pentru ele si sa facem comanda
Stiu ca acum 2 sapt. mai multi au fost interesati, in functie de cati o sa ne strangem o sa impartim transportul.
Cine este interesat sa se treaca pe lista de mai jos, si in cel mai scurt timp sa strangem banii pentru ele si sa facem comanda
Stiu ca acum 2 sapt. mai multi au fost interesati, in functie de cati o sa ne strangem o sa impartim transportul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment