Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @gigi75 - cotiera de leguma?
    Merge pusa prin deplasarea spre exterior a scaunelor. Data viitoare incearca sa scrii corect din punct de vedere gramatical si cat mai romaneste!
    Bafta la modificari!
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Cine nu butoneaza gresit uneori, nu toata lumea este obisnuita cu tastatura !?

Pana la urma, o alta solutie nu este, decat deplasarea scaunelor ?!

Stie cineva unde pot gasi un parc cu dezmembrari auto pentru renault in special symbol ?!!

Daca da, va rog sa-mi spuneti si mie - 0747.849.856 / URGENT !
      Last edited by balacipaul; 30 December 2012, 13:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Tek_ids,sper ca nu ma dai afara din club pentru imensa greseala pe care am facut-o!

Comment

• @gigi75 - daca ai treaba sa stii ca eu nu te retin...

Cred ca este singura modalitate de montare a consolei de Laguna.
          Desigur problema capitala este modul in care se face imbinarea dintre plansa de bord si cotiera.

Paul in afara de autofranta, parca asa se numeste cel de pe str. Fulger altul nu stiu. (are niste preturi care te lasa fara aer...)

Comment

• Daaa... asa este, am fost ieri la ei, intradevar au preturi foarte mari, apropiate de pretul produselor noi.

Eu am nevoie de o pompa de servodirectie, si mi-au cerut 10 mil acolo, in conditiile in care in alte parti pretul este cuprins intre 4,5 - 7 mil second hand, doar ca acum nu mai gasesc niciunde ...numai Bucuresti, Constanta, etc !

Comment

• Nu este compatibila cu cea de logan? diesel presupun!
              In craiova nu gasesti, mai bine comanzi pe net si e mai ok , daca pot zice asa!

Comment

• Chiar nu stiu ce sa spun, sincer nu m-am interesat... chiar mi-ai dat o idee grozava, o sa incerc cumva sa intreb pe cineva care lucreaza in domeniu si sa poata sa-mi dea un raspuns exact.

De pe internet, nu prea as face comanda, mai bine m-as duce dupa caz la Bucuresti, Tg-jiu, Vilcea, etc. s-o iau si in acelasi timp s-o si probez , cu Symbolul fac Bucuresti'ul cu 150 LEI dus/intors !

Comment

• e bun si asa! dar sa stii ca cei care vand sunt seriosi! cel putin 99,9%!

Comment

• bEST and little Fail - tuning !!

Super tare, am descoperit un logan cu suspensie pneumatica !

Chiar imi place, mi-as dori si eu asa ceva pe masina, dupa cate am inteles de la cineva ar costa cam 1500 euro kit-ul, nu stiu cat de relevanta este informatia.

Insa, observ si un mic " minus " ... posibil sa fie si din setari !

Priviti urmatorul link si acordati putina atentie intre secundele 27 - 32 !!

mIE personal mi se pare o chestie foarte nasoala, cum se imbulzesc farurile cu spoilerul si capota in acelasi timp !!

In rest nO comment !!

http://www.youtube.com/watch?v=svph6oFBg8w

Comment

• Cateva poze:

Citez: " Razvan Popa: Pentru Logan PH1 ce pret e? E adevarat ce se spune pe anumite site-uri de 2000 de euro ?

September 28 at 11:19am

Airride Custom Romania poate sa ajunga si 3000 si 3500 euro..nu e problema"

http://www.youtube.com/watch?v=Xin4J6480TQ

Cateva Poze:
                      Attached Files

Comment

• Answer from: Airride Custom Romania

Today: 23:45

Kitul complet pentru suspensia pe aer ptr. Dacia Logan este de 1700 euro - transport inclus.

Montajul este aprox 150 euro si dureaza cam 3-4 zile.

Comment

• La multi ani ! Un an nou fericit tuturor !!!
                          My ride: http://www.loganclub.ro/forum/dj_93_...an-t46927.html

Comment

• Sprituitoare tip perdea !

Sprituitoare (diuze) parbriz tip perdea - 25 ron setul

Mod de functionare:

http://www.youtube.com/watch?v=IeFhUG8IdRE

http://www.youtube.com/watch?v=OpYLtfESvHY

Cine este interesat sa se treaca pe lista de mai jos, si in cel mai scurt timp sa strangem banii pentru ele si sa facem comanda
                            Stiu ca acum 2 sapt. mai multi au fost interesati, in functie de cati o sa ne strangem o sa impartim transportul.

1. BPM
                            2.
                            3.
                            4.
                            5.

-------------------------------------------------------

Cine vrea sa vada THE HOBBIT - online gratuit / subtitrat va las urmatorul link:

http://www.filme-bune.net/the-hobbit...rat-in-romana/
                            Last edited by balacipaul; 3 January 2013, 02:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sprituitoare (diuze) parbriz tip perdea - 25 ron setul

Mod de functionare:

Cine este interesat sa se treaca pe lista de mai jos, si in cel mai scurt timp sa strangem banii pentru ele si sa facem comanda
                              Stiu ca acum 2 sapt. mai multi au fost interesati, in functie de cati o sa ne strangem o sa impartim transportul.

1. BPM
                              2. DAW
                              3.
                              4.
                              5.

Comment

• S-a facut comanda !!

A ajuns coletu' , s-au distribuit catre membrii ...sunt super !!

Last edited by balacipaul; 4 January 2013, 20:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google