nu stiu cat de buna sunt astea ART...de ce nu cauti ceva sh?
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
din cate am inteles eu legat de et, cu cat ET-ul este mai mic cu atat roata este mai catre exterior, sper sa nu ma insel, cel mai bine dupa parerea mea este daca vrei sa iti iei jante sa iti iei cu acelasi ET ca al celor din fabrica.sigpic
Comment
-
Referitor la discutia despre jante:au jante frumose cei de la Alfa Rom Trans in Pitesti (ART) desii nu sunt cele mai ieftine si bineinteles sunt made in China sa tinem cont si de lucrul asta,mie imi place modelul acesta Jante ART 667 - 16'' sunt mai multe modele frumose acum depinde de gusturile fiecaruia problema mare la acestea chinezesti este ca se sparg daca le lovesti tare sare bucata din janta cele originale doar se indoaie dar nu e problema se sudeaza si alea si tine sudura!
ET-ul este cat de mult e iesita janta in afara cu cat ET-ul este mai mic cu atat janta iese mai in exterior ceea ce da o stabilitate mai mare autoturismului,un aspect placut si care duce la saritul vopselei de pe marginea aripii si intrarea ruginii mai usor din cauza pietrelor aruncate in marginea aripii din cauciuc si J-ul este latimea jantei!
Comment
Comment