If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Are cum sa nu aiba, chiar ni le-a prezentat Cornelius la o intalnire.
1. Message from BALACI PAUL: Spuneti ca nu aveti filtru pentru logan 1.4 mpi, dar observ in galeria de imagini pe care o aveti afisata pe site la pozele cu DACIA LOGAN urmatoarele specificatii: "Kit filtru supraaspirant, cot cu suporti si filtru carter dedicat motorizarilor 1.4-1.6MPI Logan " - Eu ce sa mai inteleg ?!!
2. Message from LINIARIS GALA - ÃŽn data de 23.05.2013 14:09
Sunt proiecte pilot pt portofoliul de implementari, dar din pacate dupa cum v-am spus, nu este disponibil un filtru supraaspirant dedicat logan datorita complexității kit lui.
--------------------
Oricum, dupa cate am citit ( Merci Domnu' DNL pt. link-uri )... si dupa cum imi dau seama, sunt sigur ca un astfel de Filtru iti aduce mai multe minusuri decat plusuri, nu mai dau exemple !!
Last edited by balacipaul; 24 May 2013, 22:12.
Reason: Automerged Doublepost
Paule, te inseli amarnic, suna-l pe Cornelius si ai sa primesti mai multe detalii.
Daca nu ai cum sa faci rost de nr. lui da un P.M. ti-l dau eu.
P.S. : eu nu ii iau apararea sau sunt un Gigi -contra, dar ce am vazut ....am vazut si auzit ( de la persoane care au montat o asemeanea admisie)
P.S2 : Imi montam si eu , numai ca acum sunt cam gaura, am alte prioritati.
Sincer sa fiu, sunt foarte interesat ... dar chiar le-am lasat mesaje peste mesaje, atat pe FACEBOOK cat si pe SITE-ul lor, si am primit 2 raspunsuri negative !!
Momentan si eu sunt tot la fel ... cu banii (doar ce am achizitionat o toba sport si niste fete de usi ph2), mai astept putin si o sa iau din nou legatura cu ei / el !
Pana la urma consumul nu m-ar interesa in mod special, consider ca atunci cand cauti sa-ti maresti cat de cat puterea nu te mai intereseaza sa-ti consume putin, oricum la cum mergem noi astia mai "energici", schimb de viteze in turatii mari... liniute, numai consum mic nu scoatem !!
Oricum la 1.4 mpi nu prea avem ce sa-i facem in asa fel in cat sa creasca performanta, numai daca umblam pe la admisie, cum de altfel au mai facut si alti colegi spre exp: AIN-ul !
Pe mine, mai mult ma intereseaza :
1. cuplu' (daca mai creste putin este un lucru bun).
2. Sound-ul
3. aspectul
paul ms pt leduri....acum tre sa il atac pe mihai!!
apropo cand ce apucam de treaba sa punem alea?sunt curios cum se comporta dupa aplicarea 'smoalei')
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Pai le vom pune, doar ca astept sa-mi vina capacele de la manere si plus ca nu am tijele alea ... sper ca maine/poimaine sa-mi fac timp si sa trec pe la dezmembrari sa le caut, poate gasesc si panourile de spate !!
Te anunt !!
Zilele astea fac niste FLYERE sa le punem prin oras pe la LOGANARI !!
Care cum cine stie despre AC. Mai precis butonul de AC cand il apas si il tin apasat se aprinde beculetul merge AC-ul cand il las se opreste. Cum il schimb sau cum se schimba ?
- becul de la bord cel cu indicatorul de baterie este un led! cum ti-ai dat seama ca este ars? eu nu cred ca s-a ars, dar putem verifica;
- pai este ceva anormal in ce povestesti tu vis a vis de ac- dar cand ai timp treci si vedem cum stau treburile!
scuze de intarziere cu raspunsurile!
Toate Bune!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment