Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am comandat pentru mine 4 bucati ( 2 de un fel si 2 de alt fel ), sa vedem cum se vad ...

cele CAN BUS COSTA 35 - 40 LEI ( AMBELE )

iar celelalte costa 15 - 20 LEI ( AMBELE )
    Attached Files

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
      Facem, promit ca o sa comand... dar nu stiu "montura", chiar o sa ma interesez !

Uite ce am gasit:

http://www.gandul.info/reportaj/ei-m...video-10356305
      Daca ajungi prin Deva sa vii sa iti arat Loganul asta live.
      sigpic

Comment

• Te referi la filtru de aer !?!

....eram si eu interesat, am discutat dar inca nu au ceva pentru 1.4 mpi !!

Sunt in " proiecte " !

Comment

• Are cum sa nu aiba, chiar ni le-a prezentat Cornelius la o intalnire.
          sigpic

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post
            Facem, promit ca o sa comand... dar nu stiu "montura", chiar o sa ma interesez !

Uite ce am gasit:

http://www.gandul.info/reportaj/ei-m...video-10356305
            Din ce gasisem eu aici pe forum,nu prea scade consumul,daca vrei sa te documentezi mai mult,ai mai jos link cu topicul dedicat
            sigpic
            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• eu sunt ferm convins ca nu scade nimik, poate doar ceva ...prin portofel
              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• In portmoneu ...sigur scade ! )) Inca de la achizitie !

Originally posted by rudy_grf View Post
                Are cum sa nu aiba, chiar ni le-a prezentat Cornelius la o intalnire.
                1. Message from BALACI PAUL: Spuneti ca nu aveti filtru pentru logan 1.4 mpi, dar observ in galeria de imagini pe care o aveti afisata pe site la pozele cu DACIA LOGAN urmatoarele specificatii: "Kit filtru supraaspirant, cot cu suporti si filtru carter dedicat motorizarilor 1.4-1.6MPI Logan " - Eu ce sa mai inteleg ?!!

2. Message from LINIARIS GALA - ÃŽn data de 23.05.2013 14:09
                Sunt proiecte pilot pt portofoliul de implementari, dar din pacate dupa cum v-am spus, nu este disponibil un filtru supraaspirant dedicat logan datorita complexității kit lui.

--------------------

Oricum, dupa cate am citit ( Merci Domnu' DNL pt. link-uri )... si dupa cum imi dau seama, sunt sigur ca un astfel de Filtru iti aduce mai multe minusuri decat plusuri, nu mai dau exemple !!
                Last edited by balacipaul; 24 May 2013, 22:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Paule, te inseli amarnic, suna-l pe Cornelius si ai sa primesti mai multe detalii.
                  Daca nu ai cum sa faci rost de nr. lui da un P.M. ti-l dau eu.
                  P.S. : eu nu ii iau apararea sau sunt un Gigi -contra, dar ce am vazut ....am vazut si auzit ( de la persoane care au montat o asemeanea admisie)
                  P.S2 : Imi montam si eu , numai ca acum sunt cam gaura, am alte prioritati.
                  sigpic

Comment

• Sincer sa fiu, sunt foarte interesat ... dar chiar le-am lasat mesaje peste mesaje, atat pe FACEBOOK cat si pe SITE-ul lor, si am primit 2 raspunsuri negative !!

Momentan si eu sunt tot la fel ... cu banii (doar ce am achizitionat o toba sport si niste fete de usi ph2), mai astept putin si o sa iau din nou legatura cu ei / el !

Pana la urma consumul nu m-ar interesa in mod special, consider ca atunci cand cauti sa-ti maresti cat de cat puterea nu te mai intereseaza sa-ti consume putin, oricum la cum mergem noi astia mai "energici", schimb de viteze in turatii mari... liniute, numai consum mic nu scoatem !!

Oricum la 1.4 mpi nu prea avem ce sa-i facem in asa fel in cat sa creasca performanta, numai daca umblam pe la admisie, cum de altfel au mai facut si alti colegi spre exp: AIN-ul !

Pe mine, mai mult ma intereseaza :
                    1. cuplu' (daca mai creste putin este un lucru bun).
                    2. Sound-ul
                    3. aspectul

Comment

• paul ms pt leduri....acum tre sa il atac pe mihai!!
                      apropo cand ce apucam de treaba sa punem alea?sunt curios cum se comporta dupa aplicarea 'smoalei')
                      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Nu ai pentru ce ...eram dator !

Pai le vom pune, doar ca astept sa-mi vina capacele de la manere si plus ca nu am tijele alea ... sper ca maine/poimaine sa-mi fac timp si sa trec pe la dezmembrari sa le caut, poate gasesc si panourile de spate !!

Te anunt !!

Zilele astea fac niste FLYERE sa le punem prin oras pe la LOGANARI !!

Originally posted by rudy_grf View Post
                        Paule, te inseli amarnic, suna-l pe Cornelius si ai sa primesti mai multe detalii.
                        Am vazut video-ul ....se aude foarte interesant, vad ca este si ceva "aparte" !!

Ce ar fi sa ne mai ajutam reciproc cu cate una alta ... am uitat cu totii de RUBRICA DONATII !!!

http://www.loganclub.ro/forum/donati...onatii+craiova
                        Last edited by balacipaul; 28 May 2013, 00:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cum se schimba becu din bord de la baterie ca mi s-a ars stie careva?
                          sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• cu siguranta stie mihai MMH !!

Comment

• astept un raspuns de la Mihai.

Care cum cine stie despre AC. Mai precis butonul de AC cand il apas si il tin apasat se aprinde beculetul merge AC-ul cand il las se opreste. Cum il schimb sau cum se schimba ?
                              sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• - becul de la bord cel cu indicatorul de baterie este un led! cum ti-ai dat seama ca este ars? eu nu cred ca s-a ars, dar putem verifica;
                                - pai este ceva anormal in ce povestesti tu vis a vis de ac- dar cand ai timp treci si vedem cum stau treburile!
                                scuze de intarziere cu raspunsurile!
                                Toate Bune!
                                Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google