Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu zic ca e ars becul, pentru ca nu se aprinde deloc.De AC nush ce sa zic, te sun eu...
    sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• la ac trebuie schimbata comanda.....
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Da, si eu ma gandesc tot la acelasi lucru la care te gandesti si tu Alex ... probabil nu mai este butonul de comanda bun, nu mai tine cuplat !

Comment

• De unde pot sa fac rost de tijele metalice care vin prinse la manerele de la panourile de usi PH2 ??!!

Mc.

Comment

• Azi am reusit sa montez panourile de usi de PH2.

Panourile au costat 170 lei ( second hand - dezmembrari ) - doar FATA !!

Capacele de manere ( noi ) - 40 lei

Tijele pentru deschidere ( noi ) - 35 lei

Panourile, le-am dat cu vopsea cauciucata.... pe interior ( 2 maini ) - 25 lei / cutie 2l, am folosit 30 % din ea !
            Attached Files

Comment

• sa imi zici si mie daca se simnte diferenta cu antifonu ala dat!
              si apropo,cd il mai vrei?daca da fai un schimb si il iau eu pe asta
              Craiova Forum. Cea mai mare comunitate online din Oltenia. Discutii despre orice subiect, Anunturi Gratuite, Concursuri, Stiri, Chat. Locul unde te poti intalni cu prietenii tai si unde ziua ta poate deveni mai interesanta.
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Sincer nu am testat decat sound-ul !!

Trec maine pe la tine si dai cu usa putin..sau lovesti cu mana in panouri sa-ti faci o idee ...

Comment

• NISSAN 300ZX - anul 1988 - 3000 TURBO BENZINA - V6

Motor imbracat in ceramica, bord imbracat in piele, geamuri electrice ... pentru '88 eu cred ca era cum este acum LAMBORGHINI ! :d

Are blow off valve, toata admisia schimbata - 210 cp fara resoftare (urmeaza sa-i faca, o sa ajunga pe la 280 cp) si fuge BINISOR !!
                  Attached Files

Comment

• cunosc masina,era alba!foarte tare masina!

azi am reusit sa montez modulul folow me home.....cine doreste recomand niste baieti super de treaba.....
                    Last edited by pipan; 6 June 2013, 17:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bestiala masina...si in zilele noastre!!!
                      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                        cunosc masina,era alba!foarte tare masina!
                        Asa este, a fost alba ...dar nu mai are acelasi proprietar !!

---------

Da Mihai ... intradevar, este frumoasa si inca este UNDER CONSTRUCTION ! :d

Verificati Bazar Craiova !!
                        Last edited by balacipaul; 7 June 2013, 00:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Super, vizualizati !

Night of Wheels
                          Last edited by RbN; 12 June 2013, 22:44.
                          sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• zilele astea am achizitionat un cd original dacia model 2012.....recomand!daca mai auzitit pe cineva ca mai are de vanzare,am doritori la servici
                            acum o parere va cer,am gasit niste jante oz aniversary35(jantele mele preferate dupa borbet A) care sunt pe 17.....oare sa ma risc sa le iau?repet,imi plac foarte mult
                            Attached Files

Comment

• interesante jante ..!!!

dar pe 17 ?! Prea mare riscul )

Ce ai facut cu mp3-ul ...l-ai dat la schimb pe cel de dacia 2012 sau l-ai cumparat ?!

Daca l-ai dat la schimb no problem, dar daca nu ..... mai facem "targ-ul" ??

Eu astept in continuare ....!!

Comment

• Accident azi .... zona Izvorul Rece - Podul de peste Amaradia !!

Au plonjat peste pod ...din cate am inteles s-au ales cu un final tragic, aveau lumanari aprinse !!

D.mne fereste !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google