eu zic ca e ars becul, pentru ca nu se aprinde deloc.De AC nush ce sa zic, te sun eu...
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Azi am reusit sa montez panourile de usi de PH2.
Panourile au costat 170 lei ( second hand - dezmembrari ) - doar FATA !!
Capacele de manere ( noi ) - 40 lei
Tijele pentru deschidere ( noi ) - 35 lei
Panourile, le-am dat cu vopsea cauciucata.... pe interior ( 2 maini ) - 25 lei / cutie 2l, am folosit 30 % din ea !
Comment
-
sa imi zici si mie daca se simnte diferenta cu antifonu ala dat!
si apropo,cd il mai vrei?daca da fai un schimb si il iau eu pe asta
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
NISSAN 300ZX - anul 1988 - 3000 TURBO BENZINA - V6
Motor imbracat in ceramica, bord imbracat in piele, geamuri electrice ... pentru '88 eu cred ca era cum este acum LAMBORGHINI ! :d
Are blow off valve, toata admisia schimbata - 210 cp fara resoftare (urmeaza sa-i faca, o sa ajunga pe la 280 cp) si fuge BINISOR !!
Comment
-
cunosc masina,era alba!foarte tare masina!
azi am reusit sa montez modulul folow me home.....cine doreste recomand niste baieti super de treaba.....Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Originally posted by pipan View Postcunosc masina,era alba!foarte tare masina!
---------
Da Mihai ... intradevar, este frumoasa si inca este UNDER CONSTRUCTION ! :d
Verificati Bazar Craiova !!
Comment
-
-
zilele astea am achizitionat un cd original dacia model 2012.....recomand!daca mai auzitit pe cineva ca mai are de vanzare,am doritori la servici
acum o parere va cer,am gasit niste jante oz aniversary35(jantele mele preferate dupa borbet A) care sunt pe 17.....oare sa ma risc sa le iau?repet,imi plac foarte multAttached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment