Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era tatal unui prieten de-al nostru Giubegeanu baiatul din club opel cu opel-ul gri in doua usi DJ 22 GIU.Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei!

Comment

• naspa moment. O stiu masina am vazut-o prin oras.

Am rezolvat problema cu butonul AC. Cred ca il bloca ceva ca l-am desfacut din clipsurile alea si am apasat pe el si merge

l.e.: stie cineva un service care repara RADIO CD auto? Imi primeste CD-ul, dar nu-l citeste si-l scoate afara.
      Last edited by RbN; 19 June 2013, 22:12.
      sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• Wow... tata lu' GIU a fost !?!!

Nu-mi vine sa cred !!

CONDOLEANTE FAMILiEI !

---------------------------------

Tic-ule, intre Cimitirul Sineasca si Liceul de Chimie la parterul blocului este centru de reparatie RADIO CD - SONY / ALPINE, incearca la ei !!
        Last edited by balacipaul; 19 June 2013, 23:15.

Comment

• ok am sa trec pe-acolo sa vad ce are.

Comment

• CONDOLEANTE FAMILiEI !

Comment

• Care veniti maine seara la intalnire, PRESTIGE ora 19:00 !??!?!

1. BPM
              2. LIV

Comment

• cine mai are nevoie de ITP la masina am un coleg de munca care are statie ITP,se rezolva foarte repede si cu putini bani,in jur de 100 ron cu totul,taxa e 80 ron pt benzina

Comment

• Sa ma rezolve pe mine ... cat mai curand !!!

Si maine daca lucreaza... dar nu prea cred, sau marti !!

Comment

• Vizitati link-ul urmator:

RIP Giorgi Tevzadze

http://www.carscoops.com/2013/06/geo...-tevzadze.html

Comment

• Pacat!era un sofer foarte priceput,chiar daca uneori teribilizmul lui depasea limitele!Dumnezeu sa il odihneasca!

Comment

• Mda.... nebuni oameni , adrenalina asta ce face !!

Comment

• Originally posted by balacipaul View Post

Tic-ule, intre Cimitirul Sineasca si Liceul de Chimie la parterul blocului este centru de reparatie RADIO CD - SONY / ALPINE, incearca la ei !!
                          repara toate marcile

Comment

• Iauzi, inseamna ca ai fost acolo.. cum stau cu preturile ?!!

Comment

• deocamdata nu se stie ce are si cat costa. Daca e blocul optic costa peste 100 lei si nu are rost sa-l mai fac.

Comment

• Firma indiana de tunning DC Design a creat un pachet pentru simplistul SUV pitestean care ii aduce un interior de lux.Interior aduce mult cu cel de pe Rolls Royce sau Maybach.

Pachetul se numeste DC Duster si contine ornamente din lemn fals, tapiserie din piele artificială şi un sistem multimedia pentru pasagerul din dreapta-spate.

Mai mult, compania DC Design a transformat Dusterul dintr-un crossover cu cinci locuri într-unul cu patru locuri, prin montarea a două scaune individuale pentru pasagerii din spate. Asta face ca Dusterul indian să aibă ceva în comun cu maşini precum Porsche Panamera , însă asemănările se opresc aici, evident.

La exterior, farurile au fost înlocuite cu două dungi de LED-uri care sunt montate într-o mască a radiatorului redesenată. E drept, arată foarte futurist, însă s-ar putea să te trezeşti noaptea că nu prea vezi mare lucru pe drum.

Chiar dacă finisajele sau calitatea materialelor nu par să se ridice la standardele maşinilor de lux, există un punct forte pe care se bazează compania indiană DC Design. Întregul pachet de modificări costă echivalentul a 5.000 de euro.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google