Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sorin, ai raspunsul!!

Pipane... ne vdm maine daca vrei si-ti dau hartiile

Comment

• Care va duceti la Pitesti la regionala ?!

Comment

• Cine imi poate face si mie rost de la dezmembrari de un vaporizator de AC , ca am constatat ca al meu este spart.
        LoganClub Craiova

Comment

• Ce draq e ala )))) !!! ??

Mergi si tu la un centru de dezmembrari ... cel mai apropiat este cel de la fostul Peco Consul spre Tancodrom pe dreapta langa baza sportiva !!

Comment

• mY - Logo laser led !!
            Attached Files

Comment

• SF direct.....
              care vrea sa merem la un peste????

jantele mele,incepand de azi...ce culoare sa le fac??idei va rog
              Last edited by pipan; 18 July 2013, 14:00. Reason: Automerged Doublepost
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• .......................
                Attached Files
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• bravos sa le stapanesti sanatos!
                  galbene e bine?! parerea mea...
                  toate bune
                  Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• ms mihai!
                    cred ca o sa merg pe culoarea din imagine sau culoare de pe subaru

Comment

• Buna alegere Alex!Fa-le culoare masini sau negre

Comment

• merg pe culoarea din poza....dar vreau sa gasesc pe cineva,un vopsitor pt ca vreau sa le dau si cu fuler...apoi culoarea!plus ca vreau sa le dau si cu niste chit de aluminiu.....stie cineva pe careva care se ocupa de jante??

vreau si 4 cauciucuri 195 65 15

Comment

• se pare ca politia nu-mi mai da pace. Sambata trecuta era sa-mi iau 500 lei amenda + certificat retinut ptr toba, noroc cu silencer-ul ca se auzea mai incet si am scapat momentan.

Asta seara 480 lei amenda ptr proiectoare. Si s-a luat si de toba, avand silencer-ul pus, dar nu a mai zis nimic.Ma mir ca nu zisa nimic de xenon. Asa ca mai terminati cu toate prostiile neacceptate de lege. Drumuri bune si fara politie !
                          sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• Vezi si tu cand pleci de acasa... ai grija pe unde calci ...sa nu mosesti ceva !!

D'asta ai "norocul" asta ) !

Mda, deh mai frate ... se mai intampla, toti trecem prin ele!

Stii cu vorba aia : "baba sufera la frumusete" , asa si tu ...vrei toba si xenon, etc. suporti consecintele daca e cazul !

Ceao ... si ne vdm duminica seara - ora 19:00 LOCATIA BINE STIUTA !!

Comment

• Ma inscriu si eu pe lista "victimelor" cu o felicitare primita ieri noapte pentru folii fata.Dupa lungi tratative,am ramas cu certificatul in buzunar.Mare atentie perioada asta,se efectueaza razii in care sunt vizate in special masinile cu modificari.Drumuri bune tuturor !
                              My ride: http://www.loganclub.ro/forum/dj_93_...an-t46927.html

Comment

• E bine ca ai scapat ... bine, acum sincer sa fiu mi se pare exagerat sa avem folie pe fata !!

Care incepe lista pentru intalnirea de maine ?!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google