Discutii Generale Craiova

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foliile sunt mai mult "de decor",am cel mai deschis model pe fata doar pentru ca nu-mi place diferența așa mare între geamurile fata si spate...da impresia ca e masina rupta de la jumătate.Asta a fost si motivul pentru care am scăpat.In alta ordine de idei,modul in care au început sa actioneze stimabilii cu girofar mi se pare complet lipsit de etica.Sper sa ajung mâine la întâlnire pentru a povestii in detaliu si de a-mi justifica părerea.
    My ride: http://www.loganclub.ro/forum/dj_93_...an-t46927.html

Comment

• Ne vedem maine sa va fac un zar ??!!
      Attached Files

Comment

• Cadeva poze cu YRI !!
        Attached Files

Comment

• frumoasa masina
          cine ma ajuta si pe mn cu 4jante de tabla,pana termin eu jantele de vopsit..am nevoie urgent....
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• tu ce naiba le-ai facut pe ale tale ?!

Cred ca dow-ul te rezolva, cand o veni de la mare !

Comment

• ale mele sunt pe masina...dar trebuie sa ajut un coleg comun.....e poveste lunga....o sa iti povestesc
              Last edited by pipan; 28 July 2013, 18:39.
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• are cineva pile pe la un strung?vreau sa fac si eu niste inele de ghidaj.....

Comment

• Mi-au sosit becurile pentru semnalizari (7.5W High Power) ...am luat doar un set deocamdata, sunt foarte multumit de ele !!

Pentru ca sa functioneze perfect am folosit rezistente cu racitor de 25w 8ohm 12V.
                  Attached Files

Comment

• astea da....merita!
                    cine ma ajuta si pe mine cu o freza,sa dau 2 gauri pt twetere?sapt asta daca se poate ca am demontata masina

cumpar bara spate ph1,nu ma intereseaza culoarea,va intra la vopsit,dar sa fie buna

Comment

• iti dau eu ...freza !!

Comment

• ca in Japonia !

Video
                        sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• super drift

Super Drift 2013 Round 1
                          Super Drift Round 2 + Girls

Comment

• o poza facuta in germania.......nu renunta niciodata la trabantu lor
                            Attached Files

Comment

• de logan:O....

Comment

• Bravo lui !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google