Bazar De Craiova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand cd player

Vand cd player JVC. Functioneaza foarte bine. 150 negociabil. Pm cei interesati
    Attached Files

Comment

• Vand scaune de fata - logan stock

Scaunele nu sunt rupte sau arse de tigara ( nefumator ) prezinta mici pete pe alocuri care se pot curata.

Se vand fara prinderile de la centura !

Pret: 200 lei / ambele

* Nu se vand separat !
      Attached Files

Comment

• Baietii , un eleron asa finut pentru portbagaj sa il pot integra si eu ,unde pot gasi? si niste praguri mai frumoase ?! idei ?

Comment

• De regula un prag frumos nu inseamna neaparat "ozn" ceva simplu si finut, nici prea mari sau cu multe modele pe ele .. acum depinde ce vrei si tu si de cati bani dispui.

Vorbeste cu NUT, KUU, DOW ...cei care au praguri, de unde le-au luat ...si ce-ti recomanda, ei daca le au deja, pot sa-ti spuna minusurile si plusurile lor .

Comment

• se vinde comanda volan originala dacia cu adaptador sony...este cumparata de la fratelo..revin cu poze
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• nu vrea nimeni o comanda volan?
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Eu zic s-o pui pe Bazarul Universal al Forumului ...si sa pui si un pret pe ea !!
                Sunt sanse mult mai mari de a o vinde !!

Comment

• bixenon h4 55w 6000k, balastre slim digitale - 250 lei !
                  Last edited by RbN; 6 June 2013, 07:59.
                  sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

• Vand 2 seturi de leduri pentru semnalizare LOGAN cu montura BAU15S:

1 SET - CAN BUS 5050 - 21 SMD / buc = 35 lei / set
                    1 SET - 30 SMD / buc = 20 lei / set

Sau 50 lei = toate 4 buc !!
                    Attached Files

Comment

• Vand subwoofer MTX cu diametrul de 30 cm si putere 250 W Rms cu incinta sealed din MDF de 18mm mochetata si antifonata cu vatelina.Nu se dau separat,doar impreuna,pret 330 de lei usor negociabil.
                      / difuzor subwoofer 12" diametru: 30 cm putere RMS: 250 W putere maxima: 750 W impedanta: 4 Ohmi raspuns in frecventa: 28Hz-200Hz sensibilitate: 92dB (W/m) excursie difuzor Xmax: 16 mm

Vand statie SONY XM-ZR 602 2X100 W la 230 de lei usor negociabil.

Sunt montate pe masina,se dau cu proba.Mai multe detalii la telefon 0723851189(Cosmote)
                      Attached Files
                      sigpic
                      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• poze cu comenzile pt sony......
                        Attached Files

Comment

• Vand spoiler fata Logan MCV i-am scos stema...e in stare buna.l. pret: 80

2 balastre xenon lighting de 35 W.sunt din metal dar ns prea multe de ele. pret:50
                          2 difuzoare Jensen care sunt arse. pret:50
                          stroboscoape auto am 2 - pret - 40

Comment

• Vand DVD auto Majestic impecabil! Cu stik , bara spate logan , boxe Sal 60w rms !! 13" , si Anvelope vara r15 205/65/r15 ... Pm

Comment

• revine la vanzare cd alpine cda9855r....cap de serie....in 2010 avea un pret enorm,peste 30mil vechi!
                              pret:350lei fix

Comment

• inca de vanzare
                                / Disponibil exclusiv la comanda - termen de livrare aproximativ - 30 zileCD/MP3/WMA player putere: 50W x 4  3 x PreOut 4V compatibil CD-R / CD-RW compatibil MP3 ID3 Tag si CD-TEXT ilumi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google