Farurile m-au dus in 550 Ron !!! nu este nimeni obligat sa le cumpere ! doar care sunt interesati ;) !
Bazar De Craiova
Collapse
X
-
Originally posted by 93mrs View PostCorect ! Nu inteleg de ce nu pot sta uni in banca lor...cu ce va deranjeaza fratilor ca N vinde ceva cu un anume pret?De aia nu merge nimic la noi...hai sa gandim putin inainte sa scoatem ceva pe gura?Am dreptate?!
Comment
-
Asa este, aveti dreptate ...
Bazarul o sa ramana doar pentru vanzari de acum inainte (pentru asta a si fost facut), orice alta discutie se va purta pe DISCUTII GENERALE iar intrebarile despre pret, negocieri,etc se vor discuta in PM-uri !
Ar fi bine sa-l respectam toti ...fara exceptii ! ( cel putin de acu' inainte )
Tic'ule ...esti in oala cu mine de data asta !!
Eu am facut o analiza a pretului Farurilor Stoc cu Lupa si am batut apropo-ul catre altcineva ... posibil sa va prindeti !
Comment
-
statie auto:infinity 7541a:300lei
statie sony.....ZR604...cumparata de la domo acum 3 ani...200lei
cd alpine:450lei
xenon h4 bixenon 35w de 4500 de un an pe masina:150lei VANDUT
eleron original kit dacia logan
pt mai multe detalii si poze id: bucuriamareAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
nuca schimbator logan prestige piele
pret 70lei NOU!
0746532095Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
-
Originally posted by 93mrs View PostCorect ! Nu inteleg de ce nu pot sta uni in banca lor...cu ce va deranjeaza fratilor ca N vinde ceva cu un anume pret?De aia nu merge nimic la noi...hai sa gandim putin inainte sa scoatem ceva pe gura?Am dreptate?!sigpicLoganClub Craiova #TIC
Comment
-
@RBn-Ai face bine daca ai inceta cu comentarile astea...adica lasa omu sa isi vanda marfa...te intreb eu:nu poti tu sta linistit in pat ca vinde un coleg ceva cu un anumit pret decat valoarea sa?Gandeste-te bine si vezi unde e problema...dupaia va aud ca de ce nu merge...pai cum sa mearga frate asa?
Comment
-
vand urmatoarele:
1:Statie Amplificator Auto Sony Xplod XM-SD12X
2:subwoofer pyle 2 difuzoare de 12'' NEW PYLE PLBN122 1200 WATT CAR SUBWOOFER ENCLOSURE
Two 12" High Power 4 Ohm Subwoofers
Silver Polypropylene Cone
Specially Treated Black Rubber Edge Suspension
2" Aluminum Voice Coil
Bandpass Alignment for Extra Deep Bass
Plexi Glass Front Window
Blue LED Woofer Rings
4 Tuned Ports
1200 Watts Max Power Handling
Dimensions: 31.8"W x 15.6"H x 16.8"D
1 Year Manufacturer Warranty
statia:150 ron
subwooferu:250 ron
lg KF700 trebuie banda schimbata:100 ron
Comment
-
jante
vand jante aliaj OZ racing cu anvelope vara cormoran 185/65/15 pret 200 euro
Comment
-
Vand faruri logan ph1 - cu lupa g3 bi-xenon 6000k - 35w + angel eyes neon !
Farurile dupa cum puteti vedea si in poze sunt cele STOCK la care s-au adaugat lupe G3 BI-XENON + angel eyes pe NEON si sunt inegrite la interior.
Le vand cu suma de 350 lei / PRET FIX !
Sau le schimb cu alte faruri STOCK PH1 (sa fie impecabile) + 200 lei diferenta / PRET FIX INDISCUTABIL !
0747.849.856
Comment
Comment